![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
Η θα λεμε ολυμπιακος η θα λεμε ''μονιμος πρωταθλητης'' |
Επ, λιγα για Καρπετ μη χεστουμε. Ειναι ψαγμενος, μιλαει εμπειρικα και βλεπει πραγματα που δε βλεπει ο πολυς ο κοσμος. Εχει ματι που κοβει απο χιλιομετρα και αυτια που αφουγκραζονται.
|
Εσύ αν θέλεις άκου τον Καρπετόπουλο,σου είπα εγώ το αντίθετο;
Προφανώς όμως μπορώ να διαλέγω μόνος μου ποιους δημοσιογράφους θα παίρνω στα σοβαρά και ποιούς όχι. Και για να τελειώνει γιατί βαρέθηκα ρωτάω: Είναι ο Ολυμπιακός ευνοημένος από τις διαιτησίες του πρώτου γύρου; |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
http://www.contra.gr/images/polatian_photo_050108_m.jpg Φύγε από μπροστά μου Καλικάντζαρε |
Μερικες φορες αναρωτιεμαι αν τα πιστευεις πραγματικα αυτα που λες
Αμα ελεγες ''παιδια ειμαι τρελος αεκτζης,τυφλος,και οτι και να γινει θα φταινε τα κυκλωματα και οι διαιτησιες και ποτε η ομαδαρα μου'' θα σε παραδεχομουνα δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:58. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin