![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
|
Μετα απο πρωτοποριακη προταση του γατονη και δικης μου συμφωνιας παρακαλω στην ενοτητα στοιχημα για το τσαμπιονς λιγκ να μπει ειδικο στοιχημα ''λιτρα εμετου τασου παντου''.Θα πεσουν τα τσιμεντα
|
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από Μαδρίτη αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος άσος Ρομπίνιο αρνείται να συμμετάσχει στην αποστολή για το αυριανό ματς επικαλούμενος πως "Δεν μπορώ να διακινδυνεύσω την φήμη μου που με τόσο κόπο και τόσες βουτιές έχτισα και να αντιμετωπίσω τον απροσπέλαστο".
Γίνονται διαπραγματεύσεις και το πιθανότερο είναι να παίξει τελικά δεξιά ώστε να αποφύγει το ρεζιλίκι από τον Τάσαρο. |
Εγω το χω πει. Ο Τασαρος στις προπονησεις της Προο αντιμετωπιζε το Ζαϊμη που ειναι πανω κατω ιδιο στυλ παιχτης με το Ρομπινιο. Οποτε πιστευω δε θα χει κανενα μα κανενα απολυτως προβλημα να κανει μια χαψια το party animal της Ρεαλ και να του βαλει την πιπιλα στο πωπουδελι.
|
|
Σαντορ Τοργκελε, μικρε θεουλη εισαι η αιτια που ξαναγραφω στο φορουμ.
Ευχαριστω :armed: |
Παράθεση:
Δεν είναι αυτός. Πρόκειται είτε για σατανική ομοιότητα είτε για συνωνυμία είτε για φωτομοντάζ. Επίσης ένα πιό πιθανό σενάριο από το να έβαλε ΑΥΤΟΣ, ΑΥΤΟ το γκολ είναι να απήγαγαν οι εξωγήινοι τον κανονικό Τόργκελε και να έβαλαν στη θέση του κάποιον άλλο. |
σαντορ τοργκελε
σαντορ τοργκελε σαντορ τοργκελε σαντορ τοργκελε (σύνθημα στο παο-βερντερ 2-1 προ τριετιας) |
Eδω φωναξαμε Λουκας Βυντρα οε,οε,οε στο Σαντορ θα κολλησουμε;;;
|
Παμε μωρη Liverpool!!!! 8-0!!!! Σπασατε και το ρεκορ του Ολυμπιακου:P:clap: Κριμα.....
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:59. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin