|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Είναι αδύνατον να αυτοκτονήσεις κρατώντας την αναπνοή σου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Αν σε ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν έχω περάσει την σέντρα θα έλεγα ότι φτάει η διαιτησία που έχασα σε σοβαρή συζήτηση;! Θα το ανέφερα αν πίστευα ότι πράγματι αδικήθηκα αλλα δεν θα έριχνα τα δάκρυα της Bροχοπουλου αφού δεν θα είχα παίξει μπάλα! Μην τρελαθούμε! Εξάλλου εγώ έχω πάψει να σκούζω και τα βλέπω εδώ και κάνα μηνα τα πράγματα πιο χαλαρά όπως πρέπει άλλωστε γιατί ένα παιχνίδι είναι!
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Επίσης ρε Νικό για να καταλάβω κιόλας, επειδή δεν σε θεωρώ και κομπλεξικό άτομο, το ότι ένας παίκτης σαν τον Ριβάλντο που ήτανε μέσα στο γήπεδο επί 90 λεπτά, έχει παίξει 500 ντέρμπυ στην ζωή του κτλ, βγαίνει και δηλώνει ότι ο διαιτητής έδωσε ότι είδε, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, παίζαμε σαν μικρή ομάδα και ο ΠΑΟ έπαιξε καλύτερα και κέρδισε, ουσιαστικά είπε δλδ ότι δεν έφταιγε η διαιτησία για την ήττα, εσένα σαν φίλαθλο της ΑΕΚ δεν σου λέει κάτι? Γιατί για μένα που το είδα ως ουδέτερη ο άνθρωπος τα είπε τέλεια, ακριβώς όπως το είδαμε στην τv...
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 14-11-2007 στις 15:14. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Μπραβο μπραβο αντε γιατι πολλη βουβαμαρα ειχε πεσει τελευταια.Αντε να ζωντανεψει λιγο το φορουμ γιατι μεχρι τωρα διαβαζουμε για την ειδικη μεθοδο εμφυτευσης καβουκιου στους γυμνοσαλιαγκες του ανατολικου γουαδαλκιδιρ
να με πατε στο εκτος θεματος |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Επίσης μην ξεχνάς πως οι γυμνοσάλιαγκες έχουν 4 μύτες (όπως σοφά μάθαμε στο ξέρετε ότι...) και θυμάσαι τις προάλλες πόσες προεκτάσεις βρήκαμε πως έχει το θέμα. Οπότε δεν θέλω χαρακτηρισμούς για τους γυμνοσάλιαγκες γραφικέ, ε γραφικέ! ![]() Χώνε Neacel γιατί ο Σαρκοζί έχει κατακλύσει το φόρουμ τελευταία και το εκτός θέματος είχε παρακμάσει. Πηγαίντε με κι εμένα με τον Μάνο για παρέα. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δε σας πάμε ρε. Έτσι για το σπάσιμο
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Το θέμα κουράστηκε απίστευτα...Καμία πρόβλεψη για την επόμενη αγωνιστική ;;
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
η μεγαλύτερη μαλακια που έχω ακούσει. ο φερερ είναι αλαζονικός, ασεβής και προκλητικότατος και θα έπρεπε να έχει αποβληθεί και σε αυτό τον αγώνα και στον περσινό που έκανε νόημα στο μουνιοθ να σιωπήσει. και στο κάτω κάτω για να το δω και αλλιώς ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ο φερερ τι είναι? δεν του μαθαίνετε να σέβεται το ψωμί που τρώει του αλήτη? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΓΚΕΓΚΕ ? | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:51.

Υβριδικός τρόπος