|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Βοναπάρτη, ο Τζερόμ Ναπολέων Βοναπάρτης, πέθανε το 1945, όταν μπερδεύτηκε στο λουρί του σκύλου του και έπεσε στο έδαφος. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1804 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Καλα ετσι την πατησαμε και περσι που τον βλεπαμε ιδανικο τον ομιλο.Πολυ προτιμοτερο να παρεις ενα μεγαθηριο να καθαριζει τα ματσακια και μετα να κανεις το σταυρο σου για κατι καλο απο τα αλλα γκρουπ.Αυτο το πετυχε περυσι η αεκ και κοντεψε να περασει τη στιγμη που ολοι εβλεπαν ''ευκολο'' τον ομιλο του οσφπ
|
|
|
|
|
|
#1805 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
εγω προβλεπω:
μαντσεστερ βαλενθια σπορτινγκ ΘΡΥΛΟΣ με πρωτο εντος εδρας με μαντσεστερ που ειναι ετσι κι αλλιως χαμενο(πλακα κανω θα τους σκισουμε ) |
|
|
|
|
|
#1806 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Παντως ακομα και η χειροτερη μετα απο μας ομαδα που συμμετεχει ειναι κλασεις ανωτερη
ΥΓ:Προσοχη.Ειμαστε η χειροτερη ομαδα του τσουλου αλλα αυτο δε σημαινει οτι οι εγχωριοι πελατες καταργουνται.Τελευταιοι στην πολη αλλα πρωτοι στο χωριο,τη στιγμη που οι αντιπαλοι μας στην ελλαδα δεν ειναι πρωτοι ουτε στο ιδιο τους το σπιτι |
|
|
|
|
|
#1809 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
ενταξει εγω δεν τα πολυπιστευω αυτα γιατι και τα βαζελια με τσουκου τσουκου
φτασαν στους 8" ενω και εμεις το 2005 φτασαμε μεχρι τους 16" του ουεφα και χασαμε απο νιουκαστλ,εστω και ετσι οπως χασαμε.προτιμουσα να αποκλειστω στους 16" του τσου λου |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:41.

cker,burn

)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο