|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το τρενάκι στα λούνα-παρκ ανακαλύφθηκε τον 17 αιώνα στην Ρωσία! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1601 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
εμεις ουτε τωρα λεμε οτι εχει ομαδαρα ο πανιωνιος ουτε αν χασει καποιο παιχνιδι θα πουμε σιγα την ομαδα.ετσι κι αλλιως ειναι χειροτερος και το ξερουμε ολοι,αν καποιοι πιστευουν πως επειδη μας νικησε σε ενα φιλικο ειναι και καλυτερος οκ.οταν ομως τελειωσει με το καλο το πρωταθλημα του χρονου και εχουμε 42 βαθμους διαφορα εσεις τι θα λετε?τωρα ειμαστε σοβαροι που καθομαστε και συζηταμε αν ειναι καλυτερος ο πανιωνιος απο τον οσφπ?δεν λεω καλη ομαδα αλλα μεχρι εκει
|
|
|
|
|
|
#1602 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
#1603 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
αν νικησει σε ολα τα ντερμπι και τερματισει 8 θεσεις κατω απο μας ακουγεται καπως οξυμωρο αλλα αν γινει θα ερθει η στιγμη να το συζητησουμε. αν μου ελεγες παντως να χασω απ'τον πανιωνιο μεσα εξω και να παρω το πρωταθλημα θα σου ελεγα ναι χαλαρα | |
|
|
|
|
|
#1604 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Μα δεν σου λεω οτι ετσι θα γινει,απλως το ευχομαι να γινει,να καταφερει να νικησει και τους 4 μεγαλους ετσι για να γουσταρουμε...απλως γιατι βγηκαν ολοι μετα το ματς και αρχισαν να συζηταν για αυτον ηταν το προβλημα μου!
|
|
|
|
|
#1607 (permalink) |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
Η Χεζμπολάχ θέλει τη Γιουνάιτεντ
Οι δυσαρεστημένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούν να βρουν απάγκιο στη Χεζμπολάχ. Η ριζοσπαστική οργάνωση που προέρχεται από διάφορες ομάδες Σιϊτών Μουσουλμάνων με Χομεϊνιστικές ιδεολογίες φέρεται να έχει μεγαλεπίβολα πλάνα που φτάνουν μέχρι την αγορά των "μπέμπηδων". "Όταν θα αποκτήσουμε τον έλεγχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αλλάξουμε το όνομα της σε Χαϊμπάρ" τόνισε ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ (σ.σ.:σημαίνει το κόμμα του Θεού) Μοχάμεντ Μπαχίρ Καράζι. Ο όαση του Χαϊμπάρ βρίσκεται κοντά στην ιερή πόλη των μουσουλμάνων Μεντίνα. Όσο για την αντίδραση των διοικούντων του βρετανικού συλλόγου: "Δεν πωλείται". (SPORT24.GR) Βοήθειά μας ! ! ! ! ! ! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1608 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
xaxaxxaaxaxa ![]() ![]() ![]() ![]() αυτο να δουμε και τιποτα αλλο... | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:58.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο