|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Mότσαρτ δεν είχε πάει σχολείο! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
arkadaş Taloş
Δεν αντιλαμβάνομαι αυτό με τη Βίσλα. Τα ματς ΠΑΟ-Βίσλα ήταν Αύγουστο και μεταδώθηκαν κανονικά. Επιχειρηματικό το θέμα δεν είναι, πολύ περισσότερο καθαρά επιχειρηματικό, αφού η ΕΡΤ είναι δημόσια επιχείρηση. Από τη στιγμή που κάθε πολίτης που ζεί στην Ελλάδα, έχει στο σπίτι του ηλεκτρικό πληρώνει την ΕΡΤ, οπότε δεν υπάρχουν προσδοκώμενα έσοδα. Επίσης με απλά μαθηματικά, βλέπουμε ότι 14,5Μ / 30 αγώνες στα δύο χρόνια του συμβολαίου μας προκύπτει ότι το ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, κοστίζει στην ΕΡΤ (δηλαδή στον κάθε πολίτη που πληρώνει "χαράτσι" στη ΔΕΗ) περίπου 483.333 ευρώ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΕΚ. Βέβαια υπάρχει και η δική σου λογική που λέει ότι γι' αυτό το ματς τα έσοδα της ΕΡΤ θα είναι 966.666 (φτού σατανά ) ευρώ, ενώ από το σπουδαιότερο ματς της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπεί μέσα. Ωραία ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει και εγώ για το θέμα θα πω την τελευταία μου λέξη που είναι "αυτά παθαίνεις όταν δεν είσαι νταβατζής του κράτους".Επίσης τα περί μανίας καταδίωξης θα μου τα πεις όταν δεν μεταδωθεί κάποιο ματς του Ολυμπιακού τηλεοπτικά. Γιατί δεν μπορείς να ξέρεις πως νιώθει ο άλλος σε μιά τέτοια περίπτωση. Γιατί την ώρα που εγώ ψάχνω για δορυφορικό πιάτο ή για σύνδεση μεγαλύτερη των 1024kbits, εσύ θα αράζεις στο σαλόνι σου με μια μπυρίτσα και θα βλέπεις το φιλικό Οσασούνα-Ολυμπιακός (το οποίο θα σώσει την ΕΡΤ από χρεοκωπία). Αλλά εδώ στο μπανανιστάν εν έτη 2007, για να μάθεις τι κάνει η αγαπημένη σου ομάδα, πρέπει να κλειστείς μέσα σε ένα μπουντρούμι και να ακούς ραδιόφωνο. Δεκαετία '50 κανονικά δηλαδή. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να στείλω ταχυδρομικό περιστέρι, γιατί που να τρέχεις να βρίσκεις. Το site του NTV Turk http://www.ntv.com.tr/news/default.asp Αν ξέρει κανείς τι διεύθυνση έχει στο sopcast ή στο TVants, να μου στείλει pm μήοως και σώσουμε την κατάσταση. Ή οποιοδήποτε άλλο κανάλι ε. Από εδώ αγοράζετε το ματς http://video.uefa.com/video/index.html yardım yurt ![]() ΥΓ: Ένα θέμα πανελλήνιου ενδιαφέροντος ![]() To παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στην ΕΡΤ Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που θα διεξαχθεί στην Οζάκα της Ιαπωνίας από τις 25 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, ένα υπερθέαμα υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών στίβου θα προσφέρει και φέτος στους φιλάθλους η ΕΡΤ. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναγωνισμό και ρεκόρ μέσα από τις συχνότητες της ΕΤ-1 με απευθείας καθημερινές μεταδόσεις. Από την αρχή κάθε αγωνιστικής ημέρας, τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, η ΕΡΤ δίνει το παρόν συνεχίζοντας με ζωντανές μεταδόσεις των τελικών το μεσημέρι. Μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις των πιο σημαντικών στιγμών της ημέρας, ανάλογα και με το ελληνικό ενδιαφέρον, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα. Το επιτελείο της ΕΡΤ που θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για την περιγραφή, το ρεπορτάζ, αλλά και την οργάνωση απαρτίζουν κατ αλφαβητική σειρά οι : Χρίστος Αθανασόπουλος, Νίκος Αντωνιάδης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος, Γιάννης Λαλιάτσης, Γιάννης Μαμουζέλος, Νίκος Τσώνης, Παναγιώτης Φιλίππου, και Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώ την Διεύθυνση της παραγωγής θα έχει η Ρένα Καραμανή... ert.gr πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κέρδη για την ΕΡΤ ΥΓ1: Παρά το παρακάτω άθλιο ποστ σου Παράθεση:
sevinç tatil hürmet en hiç hiciv | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 13-08-2007 στις 19:59. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
δεκτα τα επιχειρηματα.Ισως να χεις και δικιο. Αλλα, το κριτηριο για να μεταδοθει κατι τηλεοπτικα ειναι ή δεν ειναι το προσδοκωμενο πληθος που θα το παρακολουθησει? Καλως ή κακως ειναι περισσοτεροι οι Ολυμπιακοι? Ρε φιλε, ειναι δυνατον να μη κοιτανε τα λεφτακια τους και να κυνηγανε την ΑΕΚ ετσι για να σας κανουν κακο? Δεν εχω ανοιξει τα λογιστικα τους βιβλια, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν δε κερδιζουν απο κατι, δε το κανουν.Πως θα γινει τωρα δηλαδη? Θα χαιρομουν να διαβασω την ευθιξια σου για τα σχολεια που δε χτιζονται, για τους κωλοδρομους, για τα κενα νοσοκομεια κλπ που δεν γινονται απο τα λεφτα που πληρωνουμε εμμεσα και αμεσα στο κρατος. Τωρα το τι ευχεσαι και τι οχι δεν εχει σημασια. Κι αν συμβει κατι αναλογο δε θα κατσω να σκασω και ολη μερα να ψαχνω τα οικονομικα στοιχεια του καθε καναλιου να δω αν υπονομευει την ομαδα μου. Κι αν θες γραψτα στα Ελληνικα αυτα που γραφεις στα Τουρκικα.Δεν εχω σχεση με την κωλοχωρα αυτη. | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Λοιπον,μικρο σχολιο για λιβερπουλ γιατι ξερω οτι οι περισσοτεροι την αντιπαθειτε και δν χρειαζεται να σας τα πρηζω...
αυτη η ομαδα πραγματικα αν καταφερει φετος και δεθει και δουλεψει και το ροτατιον καλα,τοτε απο του χρονου δεν θα πιανετε με την καμια...και μιλαμε οχι μονο οτι θα παρει ενα πρωταθλημα για να φυγει η καυλα απο τους οπαδους της αλλα μπορει και να καταφερει μαζι με το καινουργιο σταδιο μια παντοκρατορια σε αγγλια και ισως ευρωπη εφαμιλλη αυτης της ομαδας του 77-84. το μονο που θελει αυτη τη στιγμη ειναι να δεθουν μεταξυ τους και να μην υπαρξουν τιποτα διαμαχες στα αποδυτηρια και γενικα κλικες στην ομαδα.Ισως και μακαρι απο του χρονου να δειξει σε ολους πως παιζεται η μπαλα αυτες τις εποχες και επιτελους να την παραδεχτουν και ολοι οτι οντως αξιζει με αυτο το υλικο να βρισκετε στην ψηλοτερη κορυφη.. αυτα μονο ,και δηλωνω οτι ισως φετος η λιβερπουλ να μην κανει απολυτως τιποτα σε αγγλια και ευρωπη αλλα μην βιαστειτε να την κρινετε και περιμενετε αλλον εναν χρονο μηπως και μας ανοιξουν τα ματια! |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ Τη λεξη καβλα πως θα τη μεταφρασει ο systran. ![]() | |
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ...μαλλον titilation αλλα ειναι πολυ επιστημονικη λεξη και δεν ξερω αν θα το βγαλει...μπορει να το βγαλει ετσι ti****on ![]() | |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Δεν μπορεί να έχει σχέση η αναλογία οπαδών, παρά μόνο η σημαντικότητα του ματς. Δηλαδή το ματς Ιταλία-Γαλλία το 2006 δεν έπρεπε να μεταδωθεί γιατί ούτε πολλοί Γάλλοι υπάρχουν στην Ελλάδα, ούτε τόσοι πολλοί Ιταλοί.
Και αν πιστεύεις ότι το ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης θα είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από το Σεβίλλη - ΑΕΚ ή ότι το ματς Σεβίλλη-ΑΕΚ θα το έβλεπαν μόνο ΑΕΚτσηδες, έχεις πραγματικά μαύρα μεσάνυχτα ![]() EDIT: ΑΚΥΡΟ TO link της uefa που έδωσα. Η uefa δεν έχει σχέση με τους προκριματικούς. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 13-08-2007 στις 20:19. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
ρε φιλε νταξει πες οτι δεν ειναι θεμα τηλεθεασης. Πες μου εσυ γιατι δε το δειχνει. Και ποιος ειπε οτι αν το δειχνε θα το βλεπαν μονο οι Αεκτζηδες? Κι εγω θα το βλεπα. Οπως βλεπεις κι εσυ τα ματς του γαυρου και πανηγυριζεις στα μπαλακια που ρουφαμε. | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Πάνω στην ριμάδα γή θα δείξει κάποιος τηλεοπτικός σταθμός τον αγώνα??? έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα και έχει χιλιάδες κανάλια. Λέγεται JLC's για όποιον ενδιαφέρεται. Αν έχετε ακουσει κάτι πείτε!!!
Βρήκα ένα λίνκ στο οποίο εαν δείξει κάποιο κανάλι τον αγώνα αυτο θα το γράψει πρώτο. Παραθέτω λοιπόν το λίνκ. http://liveonsat.com/daily.php?start...end_yyyy=2007# |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rivaldo21 : 13-08-2007 στις 21:09. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Γεια σου Μουσταφά Razon ο Αλλάχ να σε έχει καλά. Και μην ανησυχείς κάτι θα γίνει.... ![]() Θα την δείξει την ΑΕΚ στις 28 του μήνα.... LOL... Υπομονή..... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
προσωπικα θα το εβλεπα σιγουρα το ματς αν το ειχε η τηλεοραση την τεταρτη.
μη λεμε οτι να ναι, δεν παιζει τιποτα πιο σημαντικο αυτη την περιοδο στον ελληνικο αθλητισμο και κακως δεν το δειχνει η ερτ. αλλα αυτα εχουν να κανουν με λαθη διαχειρισης και επιλογες της διοικησης της ερτ, μην πιανουμε παλι τον ολυμπιακο γιατι οσο να ναι χανεται η μπαλα. και επειδη και στο παρελθον νομιζω το ματς σεβιλλης-παο ηταν να γινει χωρις μεταδοση και τελευταια στιγμη βρεθηκε λυση, μην απελπιζεστε ακομα. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:27.

) ευρώ, ενώ από το σπουδαιότερο ματς της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπεί μέσα. Ωραία ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει και εγώ για το θέμα θα πω την τελευταία μου λέξη που είναι "αυτά παθαίνεις όταν δεν είσαι νταβατζής του κράτους".
καλα.Φευγω διακοπες και δε θα ασχοληθω.

Υβριδικός τρόπος