|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το ζεστό νερό είναι βαρύτερο από το κρύο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
@neacel, περί γραφικότητας:
το κακό με σας τους έλληνες είναι ότι αν χτες χάναμε ακόμα και στην παράταση, σήμερα θα σταυρώνατε ομαδικώς Πλιάτσικα και Παπασταθόπουλο και όχι άδικα αφού στις δύο φάσεις οι αντιδράσεις τους ήταν ηλίθιες. Ο πρώτος πάει και κάνει τάκλιν στη σέντρα και αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες για 30 λεπτά. Ο άλλος ο ηλίθιος πάει και κάνει τάκλιν εντός περιοχής σε μια φάση που αν αφήσει το γερμανό ανενόχλητο εκείνος θα βγει άουτ μαζί με τη μπάλα. Σήμερα που είμαστε στον τελικό όλα είναι καλά και όμορφα, τα λάθη και η βλακεία αποσιωπούνται και είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. @Ραζ: Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλοί παίκτες οι Πλιάτσικας και Παπασταθόπουλος, δεν τους αποκάλεσα ποτέ Τούρκους και γενικά δεν είμαι και οπαδός του συνθήματος περί ΑΕΚ και Τουρκίας. Αν θεωρείς εσύ ότι είναι καλύτερο που δεν θα παίξουν οι δύο στον τελικό πλανάσαι πλάνην οικτράν. Σε αυτή την ομάδα είναι υπερπολίτιμοι -όταν λείπουν οι χτεσινές βλακείες. Ο λόγος που εγώ κρανιώθηκα είναι γιατί από ένα παίκτη σαν το Δημούτσο πχ. που δεν έχει εμπειρίες και παραστάσεις δεν μπορώ να καταλογίσω ότι έσφαλε που πήρε μια χαζή κίτρινη. Σε παίκτες όμως που έχουν παίξει Α' Εθνική σε μεγάλη ομάδα και με συμμετοχές ακόμα και στο τσου λου δεν μπορώ να συγχωρήσω την ίδια βλακεία. Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί την κριτική στις νίκες την θεωρείτε γραφικότητα, ενώ την κριτική στις ήττες την θεωρείτε ξεσπάθωμα. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
επειδη το εβλεπα στο πλοιο καθως επεστρεφα και δεν ειχε ηχο, ο πλιατσικας δεν ηταν εκεινος με το 14?? ο οποιος αν ειδα καλα στο πρωτο ημιχρονο παραλιγο να αποβληθει αλλα εκει που ειχε κανει το φαουλ και τον ειχε φωναξει ο διαιτητης και-τουλαχιστον εγω που δεν ειχα ηχο-νομιζα οτι θα τον αποβαλλει σιγουρα αλλα του τη χαρισε ?
το 14 της γερμανιας πολυ καλος παικτης, γενικα πιστευω οτι με ολους αυτους που εχουν μαζεψει απο ολες τις φυλες του κοσμου και τους εχουν κανει γερμανουν ισως συντομα ξαναβρουν τις δοξες τους οι γερμανοι γιατι εχουν καλους παικτες και απο αποψη τεχνικης και απο αποψη φυσικης καταστασης, που τουλαχιστον οσο ειδα εγω μου εκανε εντυπωση γιατι οι δικοι μας ηταν σαν βετερανοι μπροστα στους αλλους. με το που σκεφτονταν να κανουν σπριντ οι γερμανοι οι δικοι μας εβλεπαν πλατη. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Για τον Παπασταθόπουλο πείτε ότι θέλετε δεν πίνει καφέ στο στέκι μου..... ![]() ![]() Τώρα όσο για αυτά που λέτε για τον Μήτρογλου. Είναι λίγο το στυλ του ατσούμπαλο αλλά έχει ταχύτητα, καλύπτει σωστά την μπάλα και γενικά είναι τεχνιτάκος και βάζει και γκολ. Το μονο που δεν μου άρεσε μια ήταν στο τέλος που δοκιμασε να τους περάσει όλους για να βάλει γκολ. Είναι λίγο ατομιστής.... | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Γενικά εμένα δεν μ' αρέσουν οι κριτικές με βάση την ομάδα στην οποία παίζουν.
Δηλαδή ο Παπασταθόπουλος και ο Πλιάτσικας ήθελαν να κάνουν τα λάθη; Γίνονται αυτά στους αγώνες είτε είσαι 19 είτε 34. Αν χάναμε, θα ήταν σωστό να βγω εγώ και να κατηγορήσω τον Μπουκουβάλα που τον πέρασε πριονοκορδέλα ο Γερμανός; Ή τον Μήτρογλου που έχασε το άχαστο; Ή να βγω μετά το ματς με την Ισπανία και να την πώ στον Μήτρογλου που έχασε το πέναλτι; Τι σημαίνει έχουν εμπειρία; Ο Ζιντάν σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου πήρε κόκκινη επειδή χτύπησε τον άλλο. Αλλά εκεί τον συμπαθούμε τον Ζιντάν και δεν φταίει. Ειδικότερα για τον Παπασταθόπουλο, εγώ θα πω ότι ήταν στους 3 κορυφαίους της ομάδας χθες. Έκανε ένα πέναλτι, εγώ δεν ξέρω αμυντικούς που δεν έχουν κάνει πέναλτι στην καριέρα τους. Ακόμα και χαζά πέναλτι στους πιο κρίσιμους αγώνες. Η απουσία αυτού ειδικά θα φανεί στον τελικό και θα το δείτε. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
| |||
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Ο Παπασταθοπουλος ειναι ΠΟΛΥ καλος αμυντικος. απλα μερικοι-και δεν εννοω εσενα karmakosmik-θελουν να πιστευουν οτι ειναι ο νεος νεστα. εε δεν ειναι. αλλα ειναι πολυ καλος παικτης και μπορει να γινει ακομα καλυτερος. στανταρ θα λειψει απο την ομαδα στον τελικο.
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Είναι άδικο να χρεωθεί η κάρτα του Παπασταθόπουλου. Ο διαιτητής ήταν Βέλγος. Δηλαδή η κάρτα βγήκε μόνη της. Άρα δεν πρέπει να μετρήσει.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:44.

και αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες για 30 λεπτά. Ο άλλος ο ηλίθιος πάει και κάνει τάκλιν εντός περιοχής σε μια φάση που αν αφήσει το γερμανό ανενόχλητο εκείνος θα βγει άουτ μαζί με τη μπάλα. 

Υβριδικός τρόπος