WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect
Παλιά 25-07-2007, 10:44   #1 (permalink)
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

@neacel, περί γραφικότητας:

το κακό με σας τους έλληνες είναι ότι αν χτες χάναμε ακόμα και στην παράταση, σήμερα θα σταυρώνατε ομαδικώς Πλιάτσικα και Παπασταθόπουλο και όχι άδικα αφού στις δύο φάσεις οι αντιδράσεις τους ήταν ηλίθιες. Ο πρώτος πάει και κάνει τάκλιν στη σέντρα και αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες για 30 λεπτά. Ο άλλος ο ηλίθιος πάει και κάνει τάκλιν εντός περιοχής σε μια φάση που αν αφήσει το γερμανό ανενόχλητο εκείνος θα βγει άουτ μαζί με τη μπάλα.

Σήμερα που είμαστε στον τελικό όλα είναι καλά και όμορφα, τα λάθη και η βλακεία αποσιωπούνται και είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

@Ραζ: Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλοί παίκτες οι Πλιάτσικας και Παπασταθόπουλος, δεν τους αποκάλεσα ποτέ Τούρκους και γενικά δεν είμαι και οπαδός του συνθήματος περί ΑΕΚ και Τουρκίας. Αν θεωρείς εσύ ότι είναι καλύτερο που δεν θα παίξουν οι δύο στον τελικό πλανάσαι πλάνην οικτράν. Σε αυτή την ομάδα είναι υπερπολίτιμοι -όταν λείπουν οι χτεσινές βλακείες.

Ο λόγος που εγώ κρανιώθηκα είναι γιατί από ένα παίκτη σαν το Δημούτσο πχ. που δεν έχει εμπειρίες και παραστάσεις δεν μπορώ να καταλογίσω ότι έσφαλε που πήρε μια χαζή κίτρινη. Σε παίκτες όμως που έχουν παίξει Α' Εθνική σε μεγάλη ομάδα και με συμμετοχές ακόμα και στο τσου λου δεν μπορώ να συγχωρήσω την ίδια βλακεία.

Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί την κριτική στις νίκες την θεωρείτε γραφικότητα, ενώ την κριτική στις ήττες την θεωρείτε ξεσπάθωμα.
Παλιά 25-07-2007, 10:50   #2 (permalink)
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas

Ρε παιδια δεν κανω πλακα για τον Μητρογλου.Νταξει μπορει να μην ειναι κριαρι αλλα να ειναι κατσικι,παντως για να παιξει στον οσφπ θελει πολυ βελτιωση.Για την εθνικη νεων καλος ειναι
Παλιά 25-07-2007, 11:09   #3 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

επειδη το εβλεπα στο πλοιο καθως επεστρεφα και δεν ειχε ηχο, ο πλιατσικας δεν ηταν εκεινος με το 14?? ο οποιος αν ειδα καλα στο πρωτο ημιχρονο παραλιγο να αποβληθει αλλα εκει που ειχε κανει το φαουλ και τον ειχε φωναξει ο διαιτητης και-τουλαχιστον εγω που δεν ειχα ηχο-νομιζα οτι θα τον αποβαλλει σιγουρα αλλα του τη χαρισε ?

το 14 της γερμανιας πολυ καλος παικτης, γενικα πιστευω οτι με ολους αυτους που εχουν μαζεψει απο ολες τις φυλες του κοσμου και τους εχουν κανει γερμανουν ισως συντομα ξαναβρουν τις δοξες τους οι γερμανοι γιατι εχουν καλους παικτες και απο αποψη τεχνικης και απο αποψη φυσικης καταστασης,

που τουλαχιστον οσο ειδα εγω μου εκανε εντυπωση γιατι οι δικοι μας ηταν σαν βετερανοι μπροστα στους αλλους. με το που σκεφτονταν να κανουν σπριντ οι γερμανοι οι δικοι μας εβλεπαν πλατη.
Παλιά 25-07-2007, 11:48   #4 (permalink)
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Basilis7hh Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδη το εβλεπα στο πλοιο καθως επεστρεφα και δεν ειχε ηχο, ο πλιατσικας δεν ηταν εκεινος με το 14?? ο οποιος αν ειδα καλα στο πρωτο ημιχρονο παραλιγο να αποβληθει αλλα εκει που ειχε κανει το φαουλ και τον ειχε φωναξει ο διαιτητης και-τουλαχιστον εγω που δεν ειχα ηχο-νομιζα οτι θα τον αποβαλλει σιγουρα αλλα του τη χαρισε ?

το 14 της γερμανιας πολυ καλος παικτης, γενικα πιστευω οτι με ολους αυτους που εχουν μαζεψει απο ολες τις φυλες του κοσμου και τους εχουν κανει γερμανουν ισως συντομα ξαναβρουν τις δοξες τους οι γερμανοι γιατι εχουν καλους παικτες και απο αποψη τεχνικης και απο αποψη φυσικης καταστασης,

που τουλαχιστον οσο ειδα εγω μου εκανε εντυπωση γιατι οι δικοι μας ηταν σαν βετερανοι μπροστα στους αλλους. με το που σκεφτονταν να κανουν σπριντ οι γερμανοι οι δικοι μας εβλεπαν πλατη.
Ναι το 14 είναι ο Πλιάτσικας. Και προσέξτε τι λέτε για τον Βασίλη γιατί πίνει καφέ στην ίδια τιμημένη καφετέρια με μένα στο Πόρτο Ράφτη..... Φωνή 4: Μην σκοτωθούμε τώρα προσέξτε τι λέτε για τον Βασιλάκη......

Για τον Παπασταθόπουλο πείτε ότι θέλετε δεν πίνει καφέ στο στέκι μου.....

Τώρα όσο για αυτά που λέτε για τον Μήτρογλου. Είναι λίγο το στυλ του ατσούμπαλο αλλά έχει ταχύτητα, καλύπτει σωστά την μπάλα και γενικά είναι τεχνιτάκος και βάζει και γκολ. Το μονο που δεν μου άρεσε μια ήταν στο τέλος που δοκιμασε να τους περάσει όλους για να βάλει γκολ. Είναι λίγο ατομιστής....
Παλιά 25-07-2007, 12:54   #5 (permalink)
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road

Γενικά εμένα δεν μ' αρέσουν οι κριτικές με βάση την ομάδα στην οποία παίζουν.

Δηλαδή ο Παπασταθόπουλος και ο Πλιάτσικας ήθελαν να κάνουν τα λάθη; Γίνονται αυτά στους αγώνες είτε είσαι 19 είτε 34. Αν χάναμε, θα ήταν σωστό να βγω εγώ και να κατηγορήσω τον Μπουκουβάλα που τον πέρασε πριονοκορδέλα ο Γερμανός; Ή τον Μήτρογλου που έχασε το άχαστο; Ή να βγω μετά το ματς με την Ισπανία και να την πώ στον Μήτρογλου που έχασε το πέναλτι;
Τι σημαίνει έχουν εμπειρία; Ο Ζιντάν σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου πήρε κόκκινη επειδή χτύπησε τον άλλο. Αλλά εκεί τον συμπαθούμε τον Ζιντάν και δεν φταίει.

Ειδικότερα για τον Παπασταθόπουλο, εγώ θα πω ότι ήταν στους 3 κορυφαίους της ομάδας χθες. Έκανε ένα πέναλτι, εγώ δεν ξέρω αμυντικούς που δεν έχουν κάνει πέναλτι στην καριέρα τους. Ακόμα και χαζά πέναλτι στους πιο κρίσιμους αγώνες. Η απουσία αυτού ειδικά θα φανεί στον τελικό και θα το δείτε.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-2007, 13:58   #6 (permalink)
Evil Nazi

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Γενικά εμένα δεν μ' αρέσουν οι κριτικές με βάση την ομάδα στην οποία παίζουν.
-1. το είπα για να δείξω τους παίκτες και όχι την ομάδα τους. Η κριτική είναι χρήσιμη σήμερα που πετάμε στα σύννεφα και δεν βλέπουμε τα λάθη μας. Η κριτική μετά από μια ήττα είναι παντελώς ανούσια. Όλοι καταλαβαίνουν τη μαλακία που έχουν κάνει και έχασαν δεν είναι ανάγκη να τους χαντακώνει ο τύπος ακόμα χειρότερα. Αλλά δυστυχώς έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε. Να χοροπηδάμε στις νίκες και να στέλνουμε στα τάρταρα στις ήττες. Ωραία λογική αυτή.

Παράθεση:
Δηλαδή ο Παπασταθόπουλος και ο Πλιάτσικας ήθελαν να κάνουν τα λάθη; Γίνονται αυτά στους αγώνες είτε είσαι 19 είτε 34. Αν χάναμε, θα ήταν σωστό να βγω εγώ και να κατηγορήσω τον Μπουκουβάλα που τον πέρασε πριονοκορδέλα ο Γερμανός; Ή τον Μήτρογλου που έχασε το άχαστο; Ή να βγω μετά το ματς με την Ισπανία και να την πώ στον Μήτρογλου που έχασε το πέναλτι; Τι σημαίνει έχουν εμπειρία; Ο Ζιντάν σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου πήρε κόκκινη επειδή χτύπησε τον άλλο. Αλλά εκεί τον συμπαθούμε τον Ζιντάν και δεν φταίει.
Λάθη γίνονται αλλά στις συγκεκριμένες περιπτώσεις η ηλιθιότητα περίσεψε. Θυμίζω ότι ο ένας κάνει τάκλιν στη σέντρα του γηπέδου και ο άλλος τάκλιν στη γραμμή του άουτ, εκεί που ο γερμανός πήγαινε μόνος του έξω με τη μπάλα. Τον Μπουκουβάλα δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις γιατι δεν παίζει σε μία από τις 3 μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες αλλά στον παναιτωλικό ή τη λάρισα όπου θα πάει τώρα. Και από όσο θυμάμαι ο Μπουκουβάλας δεν έχει παίξει αντίπαλος με τη Μίλαν ή τη Λιλ. Τα ίδια ισχύουν για τον κάθε μήτρογλου. Ατυχέστατο το παράδειγμα του Ζιντάν. Εκείνος καθώς φάνηκε ήθελε να πάρει την κόκκινη στην τελευταία παράστασή του και δεν θυμάμαι να έχω πει ότι δεν φταίει. Ειδικά την άλλη μέρα θυμάμαι να λέω ότι δικαίως την πήρε την κάρτα.

Παράθεση:
Ειδικότερα για τον Παπασταθόπουλο, εγώ θα πω ότι ήταν στους 3 κορυφαίους της ομάδας χθες. Έκανε ένα πέναλτι, εγώ δεν ξέρω αμυντικούς που δεν έχουν κάνει πέναλτι στην καριέρα τους. Ακόμα και χαζά πέναλτι στους πιο κρίσιμους αγώνες. Η απουσία αυτού ειδικά θα φανεί στον τελικό και θα το δείτε.
Το δέχομαι ότι ήταν στους 3 διακριθέντες. Σίγουρα θυμάμαι και άλλους που έχουν κάνει το ίδιο χαζό πέναλντι. Αυτό όμως δεν τον απαλάσει από το γεγονός ότι ήταν ηλίθιο και ότι ουσιαστικά στέλνει την ομάδα γυμνή αμυντικά σε ένα τελικό. Αυτό το τελευταίο με απασχολεί
Παλιά 25-07-2007, 14:47   #7 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

Ο Παπασταθοπουλος ειναι ΠΟΛΥ καλος αμυντικος. απλα μερικοι-και δεν εννοω εσενα karmakosmik-θελουν να πιστευουν οτι ειναι ο νεος νεστα. εε δεν ειναι. αλλα ειναι πολυ καλος παικτης και μπορει να γινει ακομα καλυτερος. στανταρ θα λειψει απο την ομαδα στον τελικο.
Παλιά 25-07-2007, 14:59   #8 (permalink)
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Basilis7hh Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Παπασταθοπουλος ειναι ΠΟΛΥ καλος αμυντικος. απλα μερικοι-και δεν εννοω εσενα karmakosmik-θελουν να πιστευουν οτι ειναι ο νεος νεστα. εε δεν ειναι. αλλα ειναι πολυ καλος παικτης και μπορει να γινει ακομα καλυτερος. στανταρ θα λειψει απο την ομαδα στον τελικο.
Έχεις δίκιο είναι ο νέος Κανναβάρο....
Παλιά 25-07-2007, 15:03   #9 (permalink)
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni

Είναι άδικο να χρεωθεί η κάρτα του Παπασταθόπουλου. Ο διαιτητής ήταν Βέλγος. Δηλαδή η κάρτα βγήκε μόνη της. Άρα δεν πρέπει να μετρήσει.
Παλιά 25-07-2007, 15:34   #10 (permalink)
Evil Nazi

όχι ρε ολλανδός ήταν, γι αυτό τη μέτρησαν...

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές