|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| «I am.» : Είναι η πιο σύντομη ολοκληρωμένη πρόταση στην Αγγλική γλώσσα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Εσύ εσύ της μοίρας μου γραφτό
τρελαίνεις την καρδιά και το μυαλό. Εσύ μου δίνεις λόγο να υπάρχω και μια ζωή την ίδια τρέλα θα' χω. Δικέφαλε μαζίσου αρρωσταίνω αεκάρα μου το έχασα το τρένο. Ναρκώτικά γυναίκες και λεφτά τι να σου πούν εσένα όλα αυτά. ΑΕΚ ολέ ολέ ολέ ολέ ΑΕΚ ολέ ολέ ολέ ολέ ΕΜΠΡΟΣΣΣΣΣ ΑΕΤΕΕΕΕΕ----------------------ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕ !!! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ Ε Ι Σ Α Ι Α Ρ Ρ Ρ Ρ Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
ΠΓΕ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΠΓΕ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΜΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΠΓΕ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΠΓΕ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΜΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΓΕ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΠΓΕ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΦΤΗΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΦΤΗΝΟ ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΓΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ NAVAJO ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ NAVAJO ΣΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩΠΓΕ ΟΛΕ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑΞΙ(πολυ ακυρο ομως) |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Πάτρα
![]() |
ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ (3)
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ AJAX Ο Ο Ο Ο Ο ΑJAX Σ'ΑΓΑΠΩ FORZA ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΟΕ ΟΕ ΟΕ Δε σ' αφησαμε μονο ποτε Γιαννεναρα γερα παιξε με τσαμπουκα κι ο Χατζαρας θα βγαλει μαλλια(ή Και ο κοσμος σου θα τραγουδα) ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΓΕΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕΣ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ 7 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΗΡΩΙΝΗ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΚΙ ΕΝΑΜΗΣΙ ΚΙΛΟ ΧΑΣΙΣ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΜΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΩ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΥ 'ΧΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΣ ΣΕ ΑΓΑΠΩ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
AOXΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΔΕ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΟΧ ΟΛΕ |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Astrolabos : 17-11-2007 στις 12:42. Αιτία: Όχι υβριστικά συνθήματα |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
AOΧΑΡΑ, ΑΟΧΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΑΟΧΑΡΑ, ΑΟΧΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΙΣΧΥΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΟΧΑΡΑ ΑΟΧΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ Π**ΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Π***ΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟΝ Γ***ΜΕ, 5 ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ Γ***ΜΕ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!! Αφιερωμένο στα παιδιά που τρέχουν για την αρρώστια μας τον ΑΟΧ. Μερικες φωτογραφίες απο τη προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο τη Κυριακή. Το ένα πανό το κρέμασα στο μπαλκόνι μου για να στεγνώσει ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
Περιοχή: Sweet Waters City (γλυκά Νερά)
![]() |
Τη ζωή σου τι τη θέλεις αν δεν είσαι Εργοτέλης
και απαντάει η διπλανή θύρα: Τι ζωή μπορεί να ζεις όταν είσαι ΟΦιτζής |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:09.

!!!

ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ

Υβριδικός τρόπος