|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το παλιότερο (γνωστό) μηχανικό ρολόι στην Ευρώπη κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα, στην Αγγλία, για τις ανάγκες ενός μοναστηριού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#113 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Θα σου λεγα τώρα τι θα σηκώνατε αλλά δεν χρειάζεται
, έχω την υποψία ότι θα σας τα πει από κοντά ο ρονάλντο και η παρέα του νεξτ γίερ. Όταν θα έχεις πλέον συνειδητοποιήσει πόσα λεφτά σκάσατε για το λουζέρι τον Τόρες. Πήγατε και ψωνίσατε παίκτη από την ποιο λουζέρικη ομάδα του πλανήτη για να κατακτήσετε τίτλους...![]() ![]() Μου αρέσει πάντως που κολλάμε τέλεια στο θέμα του θρεντ ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
H Γραφικοτητα μου στο θεμα Λιβερπουλ οντως βαραει κοκκινο...
και αν εσυ εμεινες μονο στα λεφτα που δωσαμε για να παρουμε τον ισως πιο εξελισομμενο ισπανο επιθετικο,θα σου θυμισω οτι πηραμε και τον βορονιν,οσοι απο μας παιζαν cm ισως να το θυμουνται καλα και τον αγαπητο και "σκυλι" μεσα στο γηπεδο Yossi Benayoun και με τη βοηθεια του σουπερσταρ μας,πιστευω οτι ενισχυσαμε το μονο κομματι στο οποιο υστερουσαμε,την επιθεση και τωρα ποιος μας πιανει..."αναλογιστειτε οτι χωρις αξιολογο επιθετικο φτασαμε στην κορυφη της ευρωπης 2 φορες τα τελεταια 3 χρονια.Σκεφτειται τι θα γινει απο του χρονου που θα εχουμε την καλυτερη επιθετικη γραμμη του κοσμου..." αιθεροβαμων |
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που να θεωρει τον βορονιν επιθετικο που κανει για ομαδα που θελει να ειναι μεγαλη ?
|
|
|
|
|
|
|
#117 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ο Ρονάλντο είναι ο μεγαλύτερος φορ που έχει δει ο πλανήτης τα τελευταία 10 χρόνια. Ακόμα και τώρα που τον βλέπεις πως δεν έχει το ρεπρίζ που είχε παλιά, που τα γονατά του δεν αντέχουν, που έχει παραπανίσια κιλά και που δεν μπορεί να ντριμπλάρει όπως παλιά είναι ένας από τους καλούς φορ που κυκλοφορουν στην γύρα. Σόρρυ αλλά μου θιξες το ένα από τα δυο-τρια ινδάλματα που 'χα σαν πιτσιρίκος...... Δείτε το βίντεο και μελαγχολήστε. Προσωπικά εγώ αυτό νιώθω όποτε το βλέπω..... | |
|
|
|
|
|
|
#120 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Ρε παγκωσμιως αγνωστε Χαικαλη που μεταδιδεις τα φιλικα μας το ειπες μια το ειπες 2 το ειπες 3 ποσες φορες θα μας ζαλιζεις οτι ειναι πιο ετοιμη η Λε Μαν.Δε μας ενδιαφερει αγορι μου.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:14.

τελλλλος

, έχω την υποψία ότι θα σας τα πει από κοντά ο ρονάλντο και η παρέα του νεξτ γίερ. Όταν θα έχεις πλέον συνειδητοποιήσει πόσα λεφτά σκάσατε για το λουζέρι τον Τόρες. Πήγατε και ψωνίσατε παίκτη από την ποιο λουζέρικη ομάδα του πλανήτη για να κατακτήσετε τίτλους...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο