|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το σωτήριο έτος 1800 μ.Χ. στην Αγγλία οποιοσδήποτε δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4421 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() Φυσικα και σε τιμει ![]() Ναι αν και θα επρεπε να το ειχατε σκεφτει και να ειχατε χωσει καποιον να μεινει νηφαλιος (σχετικα ) | |
|
|
|
|
|
|
#4422 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Με τιμει που στο γενικο μεθυσι που επικρατουσε την παρασκευη στα μπουζουκια που πηγα να γιορτασω την παραμονη της εορταστικης μου γιορτης βρηκα τον πηλαδακη, τον προεδρο της λαρισας , στο ακριβως διπλανο τραπεζι , και οταν ελευθερωθηκε για 2 λεπτα απο κατι κυριους με σακακια , που την επομενη μερα μου ειπαν οτι ηταν οι μπραβοι του, τον επιασα και του ειπα να παρατησει την αελ και να ερθει στο βολο παρεα με τον μπεο;
Τον τιμει που με στραβοκοιταξε για 10 δευτερολεπτα και οταν τον κτυπησα στην πλατη και του ειπα , ελα μωρε πλακιτσα κανουμε , προσπαθησε να γελασει και τελικα μου εδωσε ενα απο τα πουρα του; Με τιμει που τελικα χαρισα το πουρο στην τραγουδιστρια μετα απο ενα βαρυ ζειμπεκικο.. |
|
|
|
|
#4423 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4424 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
έλεος!σε τιμούν μακρά και όσα έκανες... και όσα δεν μας λες... ![]() | |
|
|
|
|
|
#4425 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ειλικρινα δεν τα θυμαμαι τι εγιναν εκεινο το βραδυ..
και το κακο ειναι οτι το παρτυ συνεχιστηκε ολο το 4ημερο οποτε η μια αναμνηση επεφτε πανω στην αλλη και την διεγραφε λογω overbuffering και ελλειψης μνημης.. παρολο αυτα προσπαθουμε εδω και δυο 24ωρα με τους φιλους μου να συλλεξουμε ολοι μας ο,τι θυμομαστε και να συνδεσουμε το παζλ ετσι ωστε να θυμηθουμε τι πραγματικα εγινε εκεινο το βραδυ.. Μας τιμει που παρολο τις προσπαθειες μας δεν μπορουμε να θυμηθουμε με ποιο μεταφορικο μεσο φυγαμε απο κει περα...; |
|
|
|
|
#4426 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ευτυχώς που δεν είναι στπ forum ταξιτζήδες της περιοχής σου...επειδή θα σου ερχόντουσαν για το λογαριασμό... αν δεν έχεις αμάξι... ΣΕ ΤΙΜΕΙ !!! ![]() αν έχεις αμάξι... ΑΣΕ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΤΟ !!! ![]() | |
|
|
|
|
|
#4427 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που εχτές έκανα προπόνηση με τους φίλους μου τους Ο.Υ.Κ.άδες;
Με τιμεί που τους έβγαλα το λάδι στα βάρη; Τους τιμεί που μου έβγαλαν το λάδι μετά σε κοιλιακούς και τρέξιμο; Τιμεί το Ντίνο που με έχωσε να μετράω επαναλήψεις στους κοιλιακούς και σχεδον μου κόπηκε η αναπνοή; Τους τιμεί που σήμερα το πρωί ήθελαν να πάμε για τρέξιμο και κολύμπι; Με τιμεί που τη γλίτωσα;! ![]() ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, Ή ΔΕ ΠΑΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, Ή ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ Μ.Υ.Κ. (Μονάδες Υποβρυχίων Καταστροφών);! |
|
|
|
|
|
|
#4428 (permalink) | |
|
...
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:52.

)

έλεος!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο