|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4401 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
εεεε... ναι... οτι είμαι... ειμαι πολύ προχωρημένο επίπεδο... ![]() με τιμεί που μόλις μπήκα στο 2ο κεφάλαιο... μετά από 1 μήνα μάθημα? με τιμεί που κάνω πολύ εντατικά μαθήματα... της τάξεως... των 2 ωρών εβδομαδιαίως? ![]() όλα σχετικά είναι σε αυτή τη ζωή... ε? |
|
|
|
|
|
#4403 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Για μια απο τις "ελάχιστες φορές" τιμεί την σχολή που καθυστερεί και αρχίζουμε μαθήματα την Δευτέρα ενω όλοι οι άλλοι έχουν ξεκινήσει?
Τιμεί τους άχρηστους που δεν έχουν βγάλει ακόμα ολα τα αποτελέσματα της εξεταστικής? |
|
|
|
|
|
|
#4404 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ναι την τιμεί! Όχι δεν τους τιμεί καθόλου! Και σε εμας τα ίδια κάνουν!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4405 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Με τον καλό λόγο στο στόμα αδεφφούλη... ![]() Όχι δεν σε τιμεί,εμένα πάλι με τιμεί πολύ!! Παράθεση:
Χμμμμ,και ναι και όχι ![]() Παράθεση:
Όχι..Για ακόμα μία φορά η σχολή σας είναι εκτός τόπου και χρόνου..! Όχι βέβαια,αλλα και σε μας τα ίδια και χειρότερα...... ![]() | |||
|
|
|
|
|
|
#4406 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Παράθεση:
Τιμεί τη δική μας σχολή που έχει αρχίσει εδώ και 2-3 βδομάδες και φυσικά δεν έχουν βγει όλα τα αποτελέσματα; Πάντα ένα βήμα μπροστά... | |
|
|
|
|
|
|
#4407 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που χθες πήγα στο Καραϊσκάκη?
με τιμεί που πήρα και τον πατέρα μου μαζί? τον τιμεί που φόραγε κασκόλ και μετά το έκανε σημαία επειδή ζεσταινόταν? με τιμεί που ο μπροστινός μου κάπνιζε κάτι περίεργο... αλλα καλόοοο... με τιμεί που μαστούρωσα και είχε πλάκα? |
|
|
|
|
|
#4408 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι σε τιμεί (τυχερούλααααααααα ![]() )Ναι σε τιμεί μακράν αυτό!! Απίστευτος,τιμούμε τον μπαμπά της Μαρίας!!Τέλοοοος!! χοχο,ναι!!! Ναι αρκεί να μην εθιστείς.. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4409 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Με τιμεί που σε ερώτηση - ψιλοκατσαδα, φιλης που έστησα για 10 λεπτά και ενώ μου πε "που είσαι? μου πες σε 5 λεπτά θα σουν εδώ" της ειπα "σου πα 5 λεπτα + C όπου C ανήκει στους πραγματικούς"?
Με τιμεί που τρέχω και δεν φτάνω στην σχολή γιατί μου χασαν βαθμους απο 3 προαιρετικά.... Με τιμεί που χα περάσει βασικά ηλεκτρονικά, οργανωση επιχειρησεων το εξαμηνο των καταλήψεων (ναι πριν δυο χρονια) ενώ τα αγγλικά 1 που χρωστάω τα χω περασει το σεπτεμβρη του 02 με απαλλαγη? Με τιμεί που εκραζα τους ανθρωπους στην γραμματεια και τους ελεγα πως γινεται να χω περασει αγγλικα 2 και 4 που ναι ορολογια αλλα όχι τα 1.... Γι'αυτο μην λέτε για άλλες σχολές.... Μας τιμεί που ο καθηγητής στο μάθημα μηχανικής 2 εργαστηριο εβγαλε τα αποτελεσματα στα τέλη σεπτεμβρη ενώ το μαθημα ειχε δωθει στις αρχες ιουνη και μάλιστα την ημέρα που τα βγαλε ήταν λίγες ώρες πριν γίνουν οι νέες εγγραφές στο εργαστήριο? Τιμεί που χουμε δηλωσει θεμα πτυχιακης και ενω εγινε ολη η εργασια τωρα μολις ανακαλυψαμε πως δεν εχει περάσει συμβουλιο για να εγκριθει? Μας τιμει που θα πρεπει να περιμενουμε 4 μηνες για να την παρουσιασουμε ενω λεγαμε σε κανα μηνα να χουμε ξεμπλεξει? Τιμεί καθηγητή επιβλεποντα σε πτυχιακη που τον βρηκαν παιδια τυχαία στο Ντα Καπο αφού μενει εκει κοντα και επειδη δεν παταει ποτε σχολη καθισαν και ήπιαν μαζί του καφέ για να τα πουνε για την πτυχιακη? Τιμεί αλλο καθηγητή που πε να παει το παιδι που κανει πτυχιακη στο γραφειο του στο δημαρχειο για να δουν την πτυχιακη? Αστε λοιπόν μην ανοιξουμε το θεμα σχολές γιατί εχω πολλές ιστορίες να σας πω.... Και πιστέψτε με είστε ευλογημένοι εκεί που στε.... Όπου και να στε.... Kαι τέλος τα τίμια βίντεο.... Το δεύτερο (εδώ μια φίλη τραγουδά guitar, guitar) Πείτε σοβαρά μας τιμεί αυτό το βίντεο....? (Δείτε και πείτε γνώμη όλοι).... |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 16-10-2008 στις 17:52. |
|
|
|
|
|
|
#4410 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Tιμεί το γατόνι η υπογραφή του?
Με τιμεί που πιστεύω πως απο άποψη καψίματος ο Γατονης θα ταν τιμιος μηχανολογος.... Με τιμεί που έκανα λιγο ρομπα την φιλη Λαμπρινη με το βιντεο guitar guitar? Τιμεί που στην παρέα μου πάντα λέμε πως ο Πορτοκάλογλου είναι αντίχριστος? Γιατί ο στίχος που λεει στο τραγούδι του το καλοκαιράκι " Δως μου ένα τσιγάρο , δως μου και φωτιά, Θεέ μου θα σε πάρω στη καυτή την αμμουδιά." είναι του αντίχριστου. Θελει να "παρει" τον Θεο. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:21.

)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο