|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα στοιχεία του πληκτρολογίου της γραφομηχανής (έως σήμερα Η.Υ.) τοποθετήθηκαν μπερδεμένα από τον Christopher Latham το 1868 για να μπερδεύει τις γραμματείς και να μην μπλοκάρουν από την ταχύτητά τους τις μηχανές! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4241 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
χαχαχαχα καλόοο
ε όχι και ράμπο... αν και έτσι νιώθω... ![]() γι' αυτο αποφάσισα να φωνάξω μανικιουρίστα στο σπίτι... για 1η φορά στη ζωή μου... κλαπς... δεν αρκούν τα μαντίλια στο γύψο.... ![]() |
|
|
|
|
|
#4242 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4243 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4245 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που μου βγήκε έκτακτο δρομολόγιο στο Ρέθυμνο σήμερα και παίζει να μη προλάβω την προπόνηση του ΑΟΧ;
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4246 (permalink) | ||
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ναι ![]() Παράθεση:
όχι...αλλά μπορείς να πας για καφέεε ![]() σφύριξε χαρούμενα μπορείς.... δες την φωτεινή πλευρά της ζωής... | ||
|
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaDa : 26-07-2008 στις 12:46. |
|||
|
|
|
|
|
#4248 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μας τιμεί που σήμερα και εμείς εδώ ψοφάμε στη ζέστη ;;
Τιμεί τους Άγγλους που τα έχουν παίξει με τρίτη συνεχόμενη μέρα ζέστης ;; Τιμεί μια συνάδελφο μου που πήγε διακοπές στην Μαγιόρκα, γύρισε με εγκαύματα από τον ήλιο αλλά κατά τα άλλα παραπονιέται για τη ζέστη εδώ ;; |
|
|
|
|
|
|
#4249 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι και στα 2!!Καλές διακοπές!! ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Ναι!! ![]() Τα θέλει μου φαίνεται.. (ΔΕΝ) με τιμεί που γύρισα.. Με τιμεί που θέλω κι άλλες μέρες? Με τιμεί που χθες το βράδυ την έβγαλα στο κέντρο υγείας της Πάρου γαμώτο(!!!)? ![]() ![]() | |||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:16.

και θα σε τιμεί κιόλας 
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο