|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην "Τορά", τον εβραϊκό νόμο που αποτελείται από τα πρώτα 5 βιβλία της Βίβλου, υπάρχουν 613 εντολές, από τις οποίες οι 365 είναι απαγορεύσεις. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4111 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
όχι... ε ναι... αλήθεια περίμενες απάντηση? καλά αυτό είναι σίγουρο! κόψε το διάβασμα... θα πάθεις καμία μόλυνση... ![]() | |
|
|
|
|
|
#4113 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι ![]() Είχες γεννηθεί χωρίς αυτά άπλα δε στο λέγαμε να μη σε στεναχωρήσουμε ![]() | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#4114 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί το πατέρα μου που άκουγε ειδήσεις και είπαν για τη μεταγραφή του Γιοτάμ Χαλπερίν και με ρώτησε "ρε Σταύρο, ποιός είναι αυτός ο Βιτάμ;!"
Μας τιμεί που έφτιαξε σφραγίδες με το όνομά του για το γραφείο του και τις πήραμε με τον αδερφό μου και χτυπήσαμε απο μια στο κούτελό μας; Μας τιμεί που κάναμε το ίδιο στο πατέρα μου όταν κοιμόταν;! Α ρε πατέρα τι παιδιά έβγαλες... |
|
|
|
|
|
|
#4115 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Τον τιμεί λόγω ατάκας!!Τον τιμεί τον άνθρωπο!!Όσο για σας.. <=αυτό τα λέει όλα!!Ναίιιιιι,άνετα.. | |
|
|
|
|
|
|
#4116 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
όχι... δεν έχει πλάκα... ναι... έχει πολύ πλάκα!!! αααα... αυτό έπρεπε να το σκεφτεί παλιά... που δεν τραβήχτηκε! ![]() | |
|
|
|
|
|
#4118 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που χθες είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης να την πάρω και να πάμε στην άλλη φίλη μας για ένα πάρτυ που είχαμε να πάμε?
Μας τιμεί που πήραμε ταξί και γυρίσαμε πίσω σπίτι μου (γιατί είχα ξεχάσει τα μυαλά μου ) και μετά σερί στο μετρό?Μας τιμεί που όταν επιτέλους φτάσαμε αρχίσαμε,εγώ και η άλλη,να της λέμε διάφορα με αποτέλεσμα να την ''πνίξουμε'' σε κάποια φάση? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4119 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μας τιμεί που η κακία μας, έχει κάνει ιδιοκατοίκηση και δεν λέει να ξεκουμπιστεί;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:16.

,οπότε όχι,δεν είχα τέτοιες προσδοκίες

Τον τιμεί λόγω ατάκας!!
<=αυτό τα λέει όλα!!
) και μετά σερί στο μετρό?
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο