|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Υπάρχει από μια πόλη σε κάθε ήπειρο της Γης που ονομάζεται Ρώμη. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4081 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
με τιμεί που τελείωσα την εξεταστική εξπρές? τους τιμεί που δεν φτάνει που τα διναμε ολα μαζι ,μας βάλανε και πολυ δύσκολα ? με τιμεί που απο τα 8 δηλωμένα πρόλαβα να δώσω τα 6 και παίζει να μην πέρασα κανενα? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4082 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ε... ναι... εγώ αύριο αρχίζω... όχι - όχι... όχι... αλλά θα τα δώσεις τον Σεπτέμβρη... έτσι για να μην βαριέσαι!με τιμεί που παράτησα το διάβασμα και πήγα Jumbo... και πήρα ότι μαλακία υπάρχει? | |
|
|
|
|
|
#4083 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ααααχ,ναι,αλίμονο σε μας που συνεχίζουμε.. ΟΧΙ,κρέμασμα στους άχρηστους!! ![]() Λογικό ρε συ,έτσι όπως ήταν το πρόγραμμά σας.. ![]() Παράθεση:
![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#4084 (permalink) | ||
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Όχι βέβαια! Σε τιμεί γιατί δεν είσαι η μόνη... Παράθεση:
![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#4085 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που... είχα πάει το κουτάβι της σκύλας μου στις Σέρρες επειδή δεν είχα που να το δώσω?
με τιμεί που... πήγα στις Σέρρες μονοήμερη και γύρισα ΑΘήνα? με τιμεί που... χθες έμαθα ότι το κουτάβι το σκότωσε ένα άλογο? με τιμεί που... δεν ξανακάνω μαλακίες... αν είναι η μοίρα του ζωντανού... ότι και να κάνεις... δεν αλλάζει... |
|
|
|
|
|
#4086 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ναι Όχι Ναι Τουλάχιστον δεν έκανες σα μερικούς μερικούς που τα πετάνε όπου βρουν... | |
|
|
|
|
|
|
#4087 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι!! Ναι γιατί είμαι τρελάρα( ) και μπορώ να τα κάνω αυτά αν θέλω και όχι τόσο αν σκεφτείς την κούραση..![]() Όχι.. Κρίμα.. Ναι σε τιμεί!! Με τιμεί που | |
|
|
|
|
|
|
#4089 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που έχουν φωτογραφία μου στο ημερολόγιο του ΤΕΙ Αθήνας?
χαχαχα... (όταν πάταγα...) τιμεί έναν καθηγητή μου που μου το είπε...? τιμεί τον επιτηρητή που μόλις είδε το όνομά μου... θυμήθηκε... ότι μου έκανε μάθημα το 2003... τον τιμεί που πρόσεξε ότι έβαψα τα μαλιά μου από καστανό σκούρο... σε μαύρο? |
|
|
|
|
|
#4090 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ναι ναι ![]() ναι ![]() τυχαίο?![]() τιμεί τον τετράχρονο αδερφό μου που θέλει να πάει στο Μεξικό για να παίξει με πινιάτα? τον τιμεί που οταν του είπα οτι τα 0,60 ευρω που έχει μαζέψει δεν φτάνουνε για το εισητήριο ,πήγε στον πατέρα μου και του είπε να ξηλωθεί? τον τιμεί επίσης που του έμαθα πώς λέμε "πώς σε λένε" στα ισπανικά(που μιλάνε στο Μεξικό φυσικά),πηγε στο πάρκο και ρώταγε όλα τα κορίτσια "Como te llamas?" ? | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:34.

όχι... αλλά θα τα δώσεις τον Σεπτέμβρη... έτσι για να μην βαριέσαι!

) και μπορώ να τα κάνω αυτά αν θέλω και όχι τόσο αν σκεφτείς την κούραση..

τυχαίο?
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο