|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η λέξη τουρισμός προέρχεται από την πρώτη μαζική επίσκεψη στην ιστορία: έγινε στην γαλλική περιοχή Tours. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4061 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που δεν την παλέυω; (Μην βιαστείτε να απαντήσετε...)
Με τιμεί που έχω παραιτηθεί από την προσπάθεια να την παλέψω; Με τιμεί που βλέπω την απόλυτη καταστροφή σε όλα τα επίπεδα να έρχεται ολοταχώς και κάθομαι αραχτός και την θαυμάζω; Και κάτι (φαινομενικά) άσχετο: Τιμεί ένα κοράκι (real, όχι διαιτητή ) που είχε κάτσει σε ένα δέντρο απέναντι από το μπαλκόνι μου και έκραζε συνεχόμενα παρεμποδίζοντας την (αποτυχημένη) προσπάθειά μου να διαβάσω;Με τιμεί που εκσφενδόνισα εναντίον του ένα χαλασμένο πληκτρολόγιο που παρεπιπτόντως δεν ξέρω γιατί το κρατούσα τόσο καιρό; Με τιμεί που δεν ξέρω αν το πέτυχα αλλά τουλάχιστον έφτιαξε το κέφι μου; Και μετά από αυτά επανέρχομαι στην αρχική ερώτηση: Με τιμεί που δεν την παλεύω??? |
|
|
|
|
|
|
#4062 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Ναι
Οχι Οοοοχι Δεν σ' εμποδιζε το κορακι, δεν ηθελες να διαβασεις. Το τιμει που σου δωσε μια καλη δικαιολογια για να μην το κανεις! Ναιιι, γι΄αυτο ειναι τα αχρηστα αντικειμενα αλλωστε. Η προθεση μετραει. Κι εννοειται πως ναι. click to show |
|
|
|
|
|
|
#4063 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι,σε τιμεί..Άλλωστε δεν είσαι ο μόνος που δεν την παλεύει καλοκαιριάτικα.. ![]() Και ναι και όχι,ανάλογως.. Δεν σε τιμεί ωρε!! Όχι,δεν το τιμεί το μ*********ο Ναι!!Άρχοντας!! Προφανώς ήξερες υποσυνείδητα ότι το πληκτρολόγιο προοριζόταν για το κοράκι και το κράτησες![]() Ε ναι!! ![]() Ναι,για ακόμη μία φορα!! | |
|
|
|
|
|
|
#4064 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙΙΙ-κ εγω αυτο έχω κάνει και πάλι ναι δεν τιμεί τον κόρακα,εσενα ναι που βρήκες δικαιολογία αν και πιστεύω οτι ενα κοράκι που κράζει ειναι σοβαρος΄λόγος να μην διαβάσεις ναι ναι και αλλη μια φορά ναι Με τιμει που εδω και μέρες διαβάζω για το αυριανό μάθημα,εχω περασει την ύλη δυο φορές αλλα και πάλι δεν νομίζω οτι θα γράψω καλα? δε βαριέσαι.. | |
|
|
|
|
|
|
#4065 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί!!Τουλάχιστον έκανες προσπάθεια!! ![]() Εγώ πάλι με το που τέλειωσα την ύλη των αρχαίων έπιασα την ψυχολογία(που την αγαπώ πολύ ) και τα παράτησα τα άλλα,αφού ξέρω ότι δεν παίζει να τα περάσω..![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4066 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που έχω χρόνιαααααααααααα να μπω στο φόρουμ?
με τιμεί που περίμενα να μου έρθει μεηλ για να μπω? με τιμεί που πριν λίγο έμαθα ότι πρέπει να ποστάρεις για να έρθει μέηλ? με τιμεί που φοβάμαι μη ξανακυλήσω και καώ πάλι? με τιμεί που μου λείψατεεεεεε? |
|
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaDa : 19-06-2008 στις 17:12. |
|
|
|
|
|
|
#4067 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Επίσης όχι ![]() Ναί,σε τιμεί!! Όχι,όλα μες το πρόγραμμα είναι.. Ναι!!!Και συ μας έλειψες βρε ψυχή!! ![]() Με τιμεί σήμερα που όσο περήφανη ήμουν για το άγνωστο που έδινα άλλο τόσο άσχημα ένιωθα για το γνωστό? ![]() Τιμεί την ψυχοσύνθεσή μου που είναι πιο κάτω και απο τα τάρταρα και μέρα με τη μέρα,όλο και κατεβαίνει? Με τιμεί που η μόνη σανίδα σωτηρίας που έχω εύκαιρη είναι η Ψυχολογία που δίνω? Πού φτάσαμε ωρέ.. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4068 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
![]() Όχι... Θα απάνταγα ναι αλλά είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας, οπότε κρατάω μια πισινή ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4069 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
έτσι... πρέπει να κάνεις τη διαφορά...όχι... καλοκαιράκι είναι βρε... εεε... απ' το τίποταααα | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:27.

) που είχε κάτσει σε ένα δέντρο απέναντι από το μπαλκόνι μου και έκραζε συνεχόμενα παρεμποδίζοντας την (αποτυχημένη) προσπάθειά μου να διαβάσω;

Προφανώς ήξερες υποσυνείδητα ότι το πληκτρολόγιο προοριζόταν για το κοράκι και το κράτησες

) και τα παράτησα τα άλλα,αφού ξέρω ότι δεν παίζει να τα περάσω..

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο