|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια ισχυρή καταιγίδα έκοψε στα δύο το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου έξω από την Ανταρκτική. Το Β15, με έκταση 11.000 τετραγωνικά χιλόμετρα, είχε περίπου το μέγεθος της Τζαμάικα και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παγόβουνα που είχαν καταγραφεί ποτέ | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3932 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3935 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Με τιμεί που έβγαλα σήμερα τα καλοκαιρινά μου ρούχα και σιχάθηκα απο τα τόσα πολλά που έχω;
Με τιμεί που βρήκα ένα ροζ polo και ψήνομαι να πάρω κι άλλο ροζ; Με τιμεί που βρήκα μια βερμούδα που φόραγα πέρυσι που ήμουν χοντρός και τώρα είναι λες και φοράω φουστανέλα; Και τέλος με τιμεί που δε θα κάνω άλλα ψώνια αυτή τη σεζόν; (στο τελευταίο απαντάμε ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3936 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ. Ακους εκει... ΡΟΖ... ![]() Τς.... υπερβολες.... τελος παντων ναι ![]() Ναι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3937 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Το ξέρω...
![]() Παράθεση:
![]() Όχι άλλο ρόζ,τώρα πάρε φούξια ![]() Ναι,λογικά ναι.. Ναι!! | |
|
|
|
|
|
|
#3938 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Τιμεί το φίλο μου το Μήτσο που είδε μια κοπελιά σήμερα που φορούσε φούστα και μου λέει: "Δες ρε Σταύρο κάτι γάμπες που έχει αυτή!!! Σα του Ζέ Ηλίας!!!";
Τιμεί τον Ζέ Ηλίας; Τιμεί το Μήτσο που είδε μια έγκυο και πέταξε το αξεπέραστο: "Εδώ δες μπυροκοιλιά!!!"; |
|
|
|
|
|
|
#3939 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Στο τριτο μηπως ηταν ταβλα;; ![]() ![]() | |
|
|
|
|
#3940 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:27.

Αργότερα που θα κάαααθομαι

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο