|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| "Μικρό παιδί" και "Χοντρός άντρας" ήταν οι κωδικές ονομασίες που είχαν δώσει οι Αμερικανοί στις ατομικές βόμβες που έριξαν στη Χιροσίμα (6/8/45) και στο Ναγκασάκι (9/8/45) | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3911 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3915 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3916 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που σήμερα αντι να φαω οπως όλοι εγώ προτίμησα να τα πιώ?
Με τιμεί που σηκώθηκα και χόρεψα για πρώτη φορά? Τιμεί τον σκύλο του φίλου μου που ήθελε να βιάσει τον μικρό μου αδερφό και "κρεμόταν" συνέχεια απο το πόδι του? Με τιμεί που μου την έσπασε το σκυλί και αφου του έδωσα να πιεί ούζο του έδωσα μια μουλωχτή κλωτσιά? |
|
|
|
|
|
|
#3917 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3918 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι!!!Άντε και καλή αρχή τώρα!!! ![]() Όχι...Τα 'χω περάσει με το σκυλί της κολλητής μου... Ναι στο τετράγωνο!!! Με τιμεί που έφτιαξα τούρτα φράουλα? Την τιμεί που βγήκε θεική και σκάλες ανώτερη απο την περσινή? Με τιμεί που ήθελα να τη βγάλω φωτογραφία ολόκληρη αλλά το ξέχασα την έβγαλα μισή? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3919 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναιι ετσιιι η αρχόντισσσσα της κουζίνας ναι.το ιδιο έπαθα και εγώ με το αρνί.έβγαλα το μισό μόνο φωτογραφία | |
|
|
|
|
|
|
#3920 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:33.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο