|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το Empire State Building έχει 1.860 σκαλοπάτια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3851 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Αν και προσπαθώ να φανταστώ...Ωωωωωχ..σε τιμεί να βαριέσαι αλλά δεν σε τιμεί να πείς ''έεεελα μωρέεε'' και να μην την κάνεις ![]() Ναι!! | |
|
|
|
|
|
|
#3852 (permalink) | ||||
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ναι κλασικά ΝΑΙ... ΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ! Και βέβαια ναι! Παράθεση:
Όχι Ναι Παράθεση:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Παράθεση:
Ναι ρε!!! Καλά παπυρολόγια βρήκες να πάρεις;! Αμάν! Εγώ την έκοψα απο το πρώτο έτος! ![]() ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑΙ | ||||
|
|
|
|
|
|
#3853 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Έχει το 550? Ε ναι τον τιμεί άλλωστε μια φορά καλός αναβάτης πάντα καλός αναβάτης.... Όχι δεν τον τιμεί. Ούτε ο Αλογοσκουφης δεν ανησυχεί τόσο Δεν τις τιμεί τις παλιόγριες.... Θα θελαν να του την πέσουν μάλλον.... ![]() Όχι δεν έπρεπε να της το πεις. Έπρεπε να πεις δεν είναι γλύκας το μανάρι μου? ![]() Τιμεί το ΤΕΙ που διοργανώνει βραδιές με μουσική δωματίου? Με τιμεί που θέλω να πάω να τους ρωτήσω αν μέσα στα όργανα που παίζουν είναι και το φλαμπούτσο? | |
|
|
|
|
|
|
#3854 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
@Neacel:Φοβερή ατάκα!!!Αν και παίζει οι γιαγιάδες να της έλεγαν και τίποτα και να φόρτωνε η Δέσποινα... Ναι,φάση θα 'χει ![]() Δεν ξέρω... Με τιμεί που έφερνα βόλτα σακούλα με βιβλία απο τις 9 το πρωί ως τώρα? Μας τιμεί που κάναμε το λάθος με μια φίλη μου,μετά το Θησείο,να μπούμε στα McDonalds και είδα μαζεμένα πάρα πολλά emo σε σημείο να αισθάνομαι ότι είμαι στον emo world? | |
|
|
|
|
|
|
#3856 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Mε τιμεί που κάθομαι νυχτιάτικα και βλέπω σε βιντεάκια στο youtube την αντιπαράθεση Φινλανδία vs Σουηδία?
Με τιμεί το οτι κάποιος μόλις ανατίναξε τα σκουπίδια κάτω απο το σπιτι μου? Με τιμεί οτι πονάει διαβολεμένα ο αυχένας μου και γι'αυτο στίβω σαν ρομπότ? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3857 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δε τον τιμεί καθόλου που ανατίναξε τα σκουπίδια. Σε ποια περιοχή μένεις;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3858 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Όχι..what the hell?!?! 'Οοοοχι!!! | |
|
|
|
|
|
|
#3859 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που ενώ είπα να κοιμηθώ στις 12,τελικά κατέληξα να είμαι ξύπνια στις 4,λόγω υπερέντασης?
![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 20-04-2008 στις 10:38. |
|
|
|
|
|
|
#3860 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

Αν και προσπαθώ να φανταστώ...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο