|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| το W είναι το μόνο γράμμα στην αγγλική αλφάβητο που έχει πάνω από μια συλλαβή | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Έχει το 550? Ε ναι τον τιμεί άλλωστε μια φορά καλός αναβάτης πάντα καλός αναβάτης.... Όχι δεν τον τιμεί. Ούτε ο Αλογοσκουφης δεν ανησυχεί τόσο Δεν τις τιμεί τις παλιόγριες.... Θα θελαν να του την πέσουν μάλλον.... ![]() Όχι δεν έπρεπε να της το πεις. Έπρεπε να πεις δεν είναι γλύκας το μανάρι μου? ![]() Τιμεί το ΤΕΙ που διοργανώνει βραδιές με μουσική δωματίου? Με τιμεί που θέλω να πάω να τους ρωτήσω αν μέσα στα όργανα που παίζουν είναι και το φλαμπούτσο? | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
@Neacel:Φοβερή ατάκα!!!Αν και παίζει οι γιαγιάδες να της έλεγαν και τίποτα και να φόρτωνε η Δέσποινα... Ναι,φάση θα 'χει ![]() Δεν ξέρω... Με τιμεί που έφερνα βόλτα σακούλα με βιβλία απο τις 9 το πρωί ως τώρα? Μας τιμεί που κάναμε το λάθος με μια φίλη μου,μετά το Θησείο,να μπούμε στα McDonalds και είδα μαζεμένα πάρα πολλά emo σε σημείο να αισθάνομαι ότι είμαι στον emo world? | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 33 (0 μέλη και 33 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:26.

Υβριδικός τρόπος