|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μόνο τα θηλυκά κουνούπια τσιμπάνε. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3751 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που γύρισα στο σπίτι μου... και βρήκα 2 παπαγαλάκια να κόβουν βόλτες στα φωιστικά?
με τιμεί που δεν μπορώ με τίποτα να τα πιάσω...? με τιμεί που προσπάθησα κανένα τέταρτο ανεβασμένη στο πάσο να τα πιάσω...? με τιμεί που το σαλόνι μου τελικά κατάντησε animal planet??? |
|
|
|
|
|
#3752 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ε; Ναι Ναι, πάλι καλά που δεν έπεσες... Ναι γιατί όχι;! Ποιανού είναι τα παπαγαλάκια; Μη τυχόν και πάρεις κανα δίκανο να τα κατεβάσεις! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3753 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
click to show Ναι!! ![]() Ναι!! Ναι αρκεί να μην σου αφήνουν τα βρωμερά δωράκια που αφήνουν συνήθως ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3754 (permalink) | ||
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Επίσης αυτά τα δωράκια... έμαθα ότι δεν λερώνουν... δεν αφήνουν λεκέ εννοώ... χεχε τα τιμεί... που χθες... τα έκοψε η λόρδα... και άρχισαν να κόβουν βόλτες γύρω από το κλουβί τους? τα τιμεί που τελικά βρήκαν την πόρτα... και μπήκαν μέσα σαν κύροιοι? τιμεί που κλασικά το αρσενικό είναι χαζούλι... και μπήκε από το πλάι της πόρτας... και παραλίγο να τσακιστεί? με τιμεί που τα χάζευα και παραλίγο να κάψω την σάλτσα? με τιμεί που έκλεισα την πόρτα... και μετά τους έβαλα τις φωνές? τα τιμεί που με έγραφαν και έτρωγααααααααααααν...? | ||
|
|
|
|
|
#3755 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι!!! ![]() Ναι,τα πάω πολύ τα παπαγαλάκια σου,ε... ![]() Αμέεεεε!!! Όχι.. Όχι...... ![]() Ναι!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3756 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που είμαι λίιιιιγο σκύλα???
![]() Με τιμεί που έχω δίκιο και είμαι??? Με τιμεί που γουστάρω??? ![]() Με τιμεί που το μότο που έχω είναι ''Τη Βασιλική που ξέρατε να την ξεχάσετε''??? ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:46.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο