|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όταν δίνουμε σε κάποιον «πουρμπουάρ» η ακριβής του ερμηνεία είναι ότι του προσφέρουμε χρήματα για να πιει κάτι δηλαδή τον κερνάμε ένα ποτό! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3711 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Και ναι και όχι Ναι!!Εύγε!! ![]() Όοοοοχι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3712 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί τον αδερφό μου που κάθεται στο σαλόνι και μιλάει με έναν φίλο του στο τηλέφωνο που είναι φύλακας σε ένα εργοστάσιο, δεν έχει ούτε ραδιοφωνάκι και του κάνει την "αναμετάδοση" Ολυμπιακός - Ρεάλ τηλεφωνικά;
Τον τιμεί που κάνει για παρουσιαστής του αγώνα; Με τιμεί που βαριέμαι να ανοίξω το ΣΚΑΙ στο PC, να βάλω το ράδιο και απλά ακούω τον αδερφό μου; |
|
|
|
|
|
|
#3713 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι!!! ![]() Ναι,αφού λές ότι το κατέχει ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3714 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Χαχαχα όχι τους παλιοκουτσομπόληδες ΝΑΙ Θα σε τιμούσε μόνο αν την άφηνες ανοιχτή για κάποιο σκοπό ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3715 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που έβαλα σελοτέυπ στο μάτι μου γιατι παίζει εδώ και μια βδομάδα??
Με τιμει που φοβαμαι μήπως μετά την σπαστικότητα εμφανιστούν κ άλλα συμπτώματα σχιζοφρένειας?? |
|
|
|
|
|
|
#3716 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
![]() Σε τιμεί μόνο και μόνο επειδή έγραψες "σπαστικότητα"!!! ![]() ![]() :wo rship: | |
|
|
|
|
|
|
#3717 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που μου ειδα (πάλι) το "Airplane" και είδα εκεί όλο μου το χιούμορ συμπυκνωμένο; Με τιμεί που προσπαθώ να καταλάβω αν απλά ταίριαξα με την ταινία ή έχει απλά καταγραφεί στο υποσυνείδητό μου; | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#3718 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() ΝΑΙ Τι το ψάχνεις..Ένα από τα δύο είναι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3719 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Με τιμεί που ώρες ώρες ταυτίζομαι με τον συγκεκριμένο σκίουρο; |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3720 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ποσο πιο πολύ να με τιμάω? | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:26.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο