|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το τρενάκι στα λούνα-παρκ ανακαλύφθηκε τον 17 αιώνα στην Ρωσία! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3624 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Θα σε τιμεί καλύτερα αν ντυθείς Ρακιτζής (αλα βίντεο κλιπ "14 Φλεβάρη") και να τρααγουδάς χαϊτίδη ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3625 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που χθες ξέχασα το αμάξι μου στον Προαστιακό?
με τιμεί που σήμερα πήγα με τα πόδια? με τιμεί που το βρήκα σημαδεμένο? με τιμεί που το καμούφλαρα το σημάδι όσο μπορούσα? με τιμεί που δεν ξέρω αν θα το βρω εκεί το βράδυ? |
|
|
|
|
|
#3626 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι,εκτός κι αν δεν κρύωνες το πρωι Όοοοχι.. Ναι!! Όχι... Τιμεί μια γυναίκα στην πλατεία Συντάγματος που καθόταν σ'ένα παγκάκι και μιλούσε μόνη της,σαν να απολογείται σε κάποιον? Την τιμεί που όση ώρα είμασταν στην πλατεία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να κάνει χειρονομίες και να μιλάει? Τιμεί τους ταξιτζήδες που με το που ακούγαν ''Άλιμος'' έφευγαν,και μαρτύρησα ώσπου να βρώ ταξί? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3627 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3628 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Ναι, να δεις που είχε σποδάσει Φιλόλογος ![]() ΟΧΙ, Άστρο, πάρε ένα αυτοκινητάκι στην αδερφή σου ρεεεεεεεεεε!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3629 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Η τρελα δεν παει στα βουνα... Ναι! Οχι!! Μπαινεις κατευθειαν και δε ρωτας! Τελος! Και σε τιμει κιολας! | |
|
|
|
|
|
|
#3630 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Τιμεί το φίλο μου το Νίκο που κατεβαίνει σε αγώνα bodybuilding το Μάιο και αφήνει μούσια;
Τιμεί το προπονητή μας που του είπε ότι είναι λόγω δίαιτας και ότι σε όλους βγαίνει κάτι περίεργο; Τον τιμεί που όταν του είπα ότι εγώ είμαι φυσιολογικός, δε μου βγήκε τίποτα περίεργο, μου είπε έτσι νομίζεις εσύ; ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:16.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο