|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα ...σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του. Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3583 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που μια φορα εχασα 10 λεπτα απο ματς του γαυρου και εβαλε δυο γκολ ο Μενδρινος και δε τα δα κιολας?
Με τιμει που κυνηγαω το ονειρο και λιγοι με καταλαβαινουν? |
|
|
|
|
|
|
#3584 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
θα παίξουν άπειρες επαναλήψεις.... οπότε κούλ! αν σε καταλάβαιναν πολύ... δεν θα ήταν δικό σου το όνειρο... αλλά επανάσταση... με τιμεί που το Σάββατο θα πάω σε 2 μασκέ πάρτυ??? | |
|
|
|
|
|
#3585 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι Όχι Ναι Παράθεση:
Ναι!! Ναι!! Παράθεση:
![]() Ναι Παράθεση:
Ναι,και μην ακούς τι λένε οι άλλοι,κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι σωστο ![]() ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΚΑΑΑΑΑΑΘΟΜΑΙ ![]() ![]() | ||||
|
|
|
|
|
|
#3588 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ... - έγινα τελείως ενοχλητική στην δικηγόρο μου... για να μου στείλει ένα εμαιλ που και καλά μου το στέλνει εδώ και ένα μήνα και δεν έρχεται...? και τελείως τυχαία... την έπαιρνα... και μίληγε την ίδια ώρα που το έλαβα? - τσακώθηκα με την προϊστάμενή μου... που μου έχει δώσει τρελή δουλειά να βγάλω μέχρι αύριο... και όταν της είπα μέχρι τη μέση της επόμενης εβδομάδας μου είπε δεν το θέλω? - έχω νεύρα με τους πάντες και τα πάντα...? - μου έχει κοπεί η όρεξη... και μου έχει κολλήσει το στομάχι στην πλάτη? - πήγα στην διαιτολόγο... και είχα πάρει 1 κιλό? - είμαι στα πρόθυρα να παραιτηθώ? | |
|
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaDa : 28-02-2008 στις 16:58. |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο