|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3571 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Με τιμεί που την άλλη Τετάρτη πάω Βιέννη... και δεν έχω πάρει ακόμα άδεια από τη δουλειά?
Τους τιμεί που δεν πρόκειται να μου δώσουν? Με τιμεί που είτε θα πεθάνω τον πεθαμένο μου παππού... είτε θα πάρω αναρωτική για καμία γαστρεντερίτιδα? μήπως έχει κανείς καμία ιδέα...? θα τον τιμούσε ιδιαιτέρως... |
|
|
|
|
|
#3572 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3573 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Να σου φτιαξω ενα φυλλο πορειας? Τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι επαρκως οργανωμενα για να μορφωσουν ακομα και τα κουτσουρα που θα μπουν. | |
|
|
|
|
|
|
#3574 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τιμει το γατονι που χει χαζεψει απ τον υπνο ή απ το διαβασμα?
|
|
|
|
|
|
|
#3575 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ΕΜΕΙΣ προτιμάμε... να μην μπερδεύουμε... το "ζυμάρι..." με το... "μασταρι..." και να τα γευόμαστε... το καθένα στις original γεύσεις... έχει στενά δρομάκια η Βιέννη? Με τιμεί που δεν έχω ανοίξει ακόμα οδηγό? φύλλο πορείας... ekoume destinator kardia mou! ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#3576 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τιμεί τον κινέζο που μένει από πάνω που από την ώρα που μπήκα σπίτι τον ακούω να τραγουδάει Κάιλι ;;
Τον τιμεί που το 'χει ;; |
|
|
|
|
|
|
#3577 (permalink) | ||
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
θα πάω να δω δρομάκι και περίπτερο! να φέρω τίποτις? Ι know "ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ" ... αλλά ούτε το destinator έχει sex shop... ![]() Παράθεση:
ναι ναι... ηχογράφησέ το να το πουλήσεις... παντού θα υπάρχει ένας Μάκης... ![]() | ||
|
|
|
|
|
#3579 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
με τιμει που επεσα για υπνο αλλα σηκωθηκα αφου πιστευω οτι θα ναι χειροτερα αν κοιμηθω μια ωρα απ το να μη κοιμηθω καθολου?
με τιμει που ενα κινητρο για να σηκωθω ειναι για να ακουσω καμια 20ρια φορες μεχρι να φυγω δυο καινουρια κομματακια που μου στειλε ενα παιδι...(πως τον λενε να δεις)? |
|
|
|
|
|
|
#3580 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Το τιμεί αυτό το λαμπρό παληκάρι που σου δίνει κίνητρα!! ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο