|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο δυνατότερος σεισμός που έχει καταγραφεί είναι έντασης 9,5 Ρίχτερ και συνέβη στη νότια Χιλή, το 1960. Τα παλιρροϊκά κύματα που σηκώθηκαν είχαν ύψος 10 μέτρα και κατέστρεψαν τα περισσότερα χωριά της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα κύματα σκότωσαν 61 άτομα στη Χαβάη, δηλαδή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την εστία του σεισμού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3521 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Τι αποβολη ρεεεεεεεε | |
|
|
|
|
|
#3522 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που εχω ενα γαμο αποψε στις 7 και δε θα δω γαυρο?
|
|
|
|
|
|
|
#3523 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Όχι αλλά τι να κάνεις κι εσύ άμοιρε...
Με τιμεί που θα δω γαύρο χωρίς να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως πρέπει να γυρίσω να διαβάσω (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕ); Με τιμεί που μετά τον γαύρο θα πάω να πιω όσα ξύδια δεν έχω πιεί το τελευταίο δίμηνο λόγω διαβασμάτων??? Ρακόμελα σας έρχομαι με τρέλα την τρέλα μου!!! |
|
|
|
|
|
|
#3524 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ απλα | |
|
|
|
|
|
|
#3525 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Τράβα εσύ να φας κανα κουφέτο κι εγώ θα φάω κανα μεζέ με τα ρακόμελα,σε ζηλεύω πραγματικά... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3526 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που κάθησα να δω ένα 3ωρο αφιέρωμα στον Freddie Mercury ;;
Τον τιμεί που του άρεσε να φωνάζει τους φίλους του με γυναικεία ονόματα που έβρισκε ο ίδιος ;; Τον τιμεί που οι φίλοι του τον φώναζαν Μελίνα, παρατσούκλι εμπνευσμένο από την Μελίνα Μερκούρη ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3527 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Nαι,αλλά ήταν όλοι αδερφές ![]() Ναι,Farookh-Freddie-Melina ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3528 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που πηγα επισκεψη σε σπιτι μετα απ το γαμο κι ενω ολοι ηταν ντυμενοι φυσιολογικα εγω ημουν με κουστουμι και γραβατα?
Με τιμει που ερωτευτηκα μια διατροφολογο που ετρωγε μιλφειγ βραδυατικα? Με τιμει που απο αυριο αρχιζω εντατικα να τρωω λιπη και λοιπες μαλακιες,ωστε να γινω πελατης της? Με τιμει που αυριο ειμαι ενδον και εχω ξενερωσει?αντε καληνυχτα,τα λεμε τη δευτερα. |
|
|
|
|
|
|
#3529 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Nαι!!! ![]() ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ι ![]() Ναι σε τιμεί! ΝΑ μπεις ξενερωμένος να τρέξεις τους ψάρακες! ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3530 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που μετά τις τελευταίες μέρες έχω μαζέψει ένα πακέτο με "με τιμεί που" που θεωρώ πως ως δημοσίευση θα ήταν από τις επικότερες ever;
Με τιμεί που δεν θα τα πω επειδή δεν είναι από αυτά που ανεβαίνουν στο Ίντερνετ; Με τιμεί που παρότι δεν αναφέρω το πακέτο σας είπα για τη ύπαρξή του και την αξιολόγησή του απλά και μόνο επειδή αυτός είμαι ο μικρός provocator; Τέλος,με τιμεί που εκθέτω τον εαυτό μου και γι'αυτό το λόγο επίσημα διαψεύδω τις παραπάνω δηλώσεις μου και τις χαρακτηρίζω ως προβοκάτσια από τον εαυτό μου εναντίον μου στα πλαίσια ενός ανελέητου πόλεμου λάσπης που όμως δεν μας αποθαρρύνει από το έργο μας; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:13.

αλλα δν στο λεω ψελλισα(!!) κ ενα ΝΑΙ ΔΙΑΟΛΕ;
ή
ή
)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο