|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε στιγμή το 70% των οδηγών του κόσμου υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3311 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Επίσης θέλω να πω κάτι και δεν με νοιάζει αν ξεσπάσουν συγκρούσεις μέσα στο φόρουμ. Μην μου συγκρινετε κλαδους θετικους - τεχνολογικους με κλαδους φιλολογιας και έτσι. Έλλλλλλλλλλλλλλλλλεος.....
Δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα σύγκρισης ,οι θετικοτεχνολογικοι είναι δύσκολοι (το έχω διαπιστωσει με τα ίδια μου τα αυτιά )αλλα δε νομίζω οτι και τα άλλα είναι γελοία.Καλα ακουσα οτι στο φιλολογικό μαθαίνουνε και να γραφουνε με γραμμική Β.Τους τιμεί??? |
|
|
|
|
|
|
#3312 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που μου χάλασε το κινητό και σηκώθηκα πρωί πρωί στις 8:30 και πήγα να δω τι θα γίνει τελικά;
Με τιμεί που ψιλοησύχασα όταν έβγαλα μια άκρη; Τιμεί τον αδερφό μου που πήρε το κουτί που είχα βρει για να στείλω ένα δεματάκι και έβαλε μέσα το δώρο της κοπελιάς του που γιόρταζε χτες; Με τιμεί που παρά τις τόσες ατυχίες τίναξα πάλι τα μαγαζιά σήμερα στον αέρα με τα ψώνια μου;! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3313 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Ναι καλέ,εννοείται Όχι... Όχι,είσαι σπάταλος...χοχοχοχο ![]() ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#3314 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που έδωσα σήμερα Αστικό Δίκαιο?
μας τιμεί που ήμασταν 300+ άτομα? τιμεί την καθηγήτρια που έβαλε τα πιο αντισός... με απάντηση 3 γραμμές? με τιμεί που δεν ήξερα 2 από τις 3 ερωτήσεις? και το θεϊκό.... τιμεί τον καθηγητή που είπε ατάκα.... "ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ? 5 ΛΕΠΤΑ! ΚΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ..." με τιμεί που τα 3 λεπτά έψαχνα τα θέματα? με τιμεί που έχω ήδη κοπεί 1 φορά επειδή τα είχα τις απαντήσεις αυτολεξή από το βιβλίο? τιμεί τα παιδιά που τον παρακάλαγαν να κάνει κι άλλο τσιγάρο? το τιμεί που είπε και 2η ατάκα..."ΠΑΙΔΙΑ... ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ"... και μετά..."ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ 5 ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ... ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ!" με τιμεί που πάλι δεν ξέρω αν πέρασα ή κόπηκα? με τιμεί που βαρέθηκα να γράφω αν με τιμεί? |
|
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaDa : 04-02-2008 στις 17:18. |
|
|
|
|
|
|
#3315 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που άνοιξε τρύπα στην αριστερή τσέπη του τζίν μου και έβαλα συραπτικο για να την κλείσω; | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xoulk13 : 04-02-2008 στις 18:27. |
||
|
|
|
|
|
#3316 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
!! | |
|
|
|
|
|
|
#3318 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί το αγαπημένο μου laptop που θα υποστεί ανελέητη και σκληρή ''εγχείρηση'' γιατί πολύ απλά είμαι ηλίθια?
![]() Το τιμεί που παίζει να μην φτιάξει? Με τιμεί που αν συμβεί το παραπάνω τα χάνω όοοοοοοοοοοολα όσα είχα μέσα? Με τιμεί που δεν θέλω/αντέχω να γράφω απο το μεγάλο pc? Με τιμεί που είμαι ψυχολογικά αίσχος αλλά βρήκα ευκαιρία να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στην εξεταστική διοτί ο άλλος H/Y δεν είναι μέσα στο δωμάτιο? |
|
|
|
|
|
|
#3319 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Σίγουρα όχι! ΟΧΙ Ναι ΝΑΙΙΙΙΙ!!! | |
|
|
|
|
|
|
#3320 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Με τιμεί το νέο μου αβαταρ;
Με τιμεί που δε χωράω στο L και μου είνια κολλητό το πλεκτό; Με τιμεί που τρώω ρύζι με κοτόπουλο μπροστά στο PC για να πάνε κάτω; Τέλος τιμεί τον τύπο που έχει το γυμναστήριο που παω, όταν το πέτυχα σήμερα να τσακίζει ένα κανταΐφι στη ζούλα στα αποδυτήρια; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:06.

)αλλα δε νομίζω οτι και τα άλλα είναι γελοία.

!!
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο