|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καλντέρα στη Σαντορίνη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Έχει 300 μέτρα ύψος και 11 χιλιόμετρα διάμετρο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3301 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι να ανησυχεις γιατι ειμαστε στην ίδια μοιρα ![]() Ναι τυχερε εγω αυριο αρχιζω(υποτιθεται) Ναι γιατι τουλαχιστο δεν εχεις Καλλικλή ,Νεγρι και Νιτσε και ούτε για την οργάνωση στην οσμανική κοινωνία Μπα δε σε τιμει..υπάρχουν και πιο ωραία ονείρατα Ναι σε τιμει,μπραβο ,ευγε κλπ ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3302 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμει οτι δίνω αυριο 2 μαθήματα αλλα εχω διαβάσει ελαχιστότατα?
Με τιμεί που αντι να διαβάσω κατι σήμερα(το οποίο μπορεί και να με σώσει)λεω να βγω καμια βόλτα? Τους τιμεί που βγάλανε την υλη του αυριανού μαθήματος την παρασκευή και μας αποκαλύψανε οτι δε θα δώσουμε με ανοιχτά βιβλία? Με τιμεί που λέω να μην διαβασω ούτε για το μάθημα της Τετάρτης? Με τιμεί που βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε? |
|
|
|
|
|
|
#3303 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
χαλαρά... όχι... τς τς... εσύ άνοιξέ τοοοο ε... όχι... το παρατραβάς... λιώσεεεεε | |
|
|
|
|
|
#3305 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙΙΙΙΙΙ Όχι Ναι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3306 (permalink) | |
|
Crazy Bastard
![]() Εγγραφή: Sep 2007
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3307 (permalink) | ||
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι σε τιμεί Ναι τους τιμεί Οχι δεν σε τιμεί. Διάβασε και τίποτα Ναι σε τιμει. Same here.... Επίσης θέλω να πω κάτι και δεν με νοιάζει αν ξεσπάσουν συγκρούσεις μέσα στο φόρουμ. Μην μου συγκρινετε κλαδους θετικους - τεχνολογικους με κλαδους φιλολογιας και έτσι. Έλλλλλλλλλλλλλλλλλεος..... Δεν σας τιμεί.... Δείτε το γατόνι πως έχει καεί. Δείτε εμένα, δείτε τον Karma που έχει εξαφανιστεί και μετά μιλήστε.... | ||
|
|
|
|
|
#3308 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι να ξεσκάσεις κιόλας.. ΌΧΙ!!!Παλούκι... Όχι βρε,κάτσε έστω και λίγο ![]() Ναι..και γω μια απ τα ίδια είμαι αν και διαβάζω ![]() Παράθεση:
Ο Νίκος έχει δίκιο...Ρε δεν συκρίνονται οι κατευθύνσεις...Με την καμία..Η κάθε κατεύθυνση έχει τα δύσκολά της... Δεν τίθεται θέμα σύγκρουσης απο τη στιγμή που τα λές μια χαρά!!! ![]() Με τιμεί που είμασταν παρέα 7 ατόμων και βγήκαμε και το κάψαμε κυριολεκτικά??? Με τιμεί που θέλω να πάω για ύπνο αλλά δεν μπορώ(και δεν θέλω)?? Με τιμεί που διάβαζα απο τις 9,30 ως τις 18 και είπα να ξεσκάσω σήμερα?? Με τιμεί που δεν την παλεύω και πάω να ξαπλώσω??? ![]() Μας τιμεί που κανονίσαμε για μασκέ και τι θα ντυθούμε κιόλας??? Με τιμεί που δεν έχω ξαναπεράσει τόσο καλά?? Με τιμεί που πλέον ανήκω στους καμμένους??? ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#3309 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι Επίσης,ναι. Ε θα αποφασίσεις επιτέλους??? ![]() Όχι,αυτά πρέπει να είναι αποφάσεις της στιγμής. Και ναι και όχι. ![]() Αυτός ο τίτλος θέλει διάρκεια για να τον κερδίσεις,δεν απονέμεται από τη μια μέρα στην άλλη! ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο