|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κανένα τετράγωνο χαρτί δεν μπορεί να διπλωθεί στα δύο πάνω από 7 φορές | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3292 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που παω και μπλέκω με τον κάθε ημιπαράφρονα και σχιζοφρενοβλαβή τύπο που βρίσκω;
Με τιμεί που κάνω υπομονή και γελάω; και ένα ψιλοάσχετο: Με τιμεί που είναι το πρώτο ματς που δε θα βάλω μπλούζα του ΑΟΧ; |
|
|
|
|
|
|
#3294 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ναι ναι ναι εεε? γιατί? βάλε πουκάμισο! χιχιχιχχι | |
|
|
|
|
|
#3295 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τιμεί έναν τυπά που μοίραζε διαφημιστικά πιτσαρίας που χτύπησε το δικό μου κουδούνι στην είσοδο και μου έκοψε στη μέση κορυφαίο όνειρο;
Με τιμεί που σηκώθηκα από το κρεβάτι και αντί να του ανοίξω του την είπα που βαράει τα κουδούνια πρωϊνιάτικα (12:30 τα χάραματα...); Με τιμεί που την ξανάπεσα για ύπνο με τη μία; |
|
|
|
|
|
#3296 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι καλά του πες.. ![]() Αν μπόρεσες ναι | |
|
|
|
|
|
|
#3297 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Tιμεί τους δεξιόχειρες που ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες σύμφωνα με το σάιτ?
Με τιμεί που ανησυχώ επειδή είμαι και αριστεροπόδαρος μήπως το σύνολο των χρόνων ζωής που χάνω είναι 18? ![]() Με τιμεί που δίνω αύριο δυο μαθήματα και τελειώνει ο πρώτος γύρος. Με τιμει που καθομαι και ασχολουμαι με γερανογεφυρες, βαρουλκα, πέδες συγκράτησης αλλά και πορείας, ασανσέρ, τροχαλίες, ταινίες μεταφοράς και ότι αλλο μπορείς να φανταστείς για ένα και μόνο μάθημα και με διαστασολογησεις ατρακτων, ρουλμαν, σφηνες, κοχλίες για το άλλο μάθημα? Με τιμεί που κοιμάμαι και βλεπω στον υπνο μου διαγραμματα καμπτικών ροπών οριζόντια και κάθετα, επιτρεπομενες τασεις, διατομές, δυνάμεις πρότασης και ότι να ναι γενικά? Με τιμει που παρόλο που τα δινω αυτά σήμερα ηρθα τα ξημερωματα σπιτακι μου ψιλοντιρλα? ![]() |
|
|
|
|
|
#3299 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Λες,ε? Για κοίταξε το...![]() Ναι Ναι,αν και η ορολογία είναι λίγο... Όχι ρε... ![]() ![]() Ναι ρε... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3300 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
καλά μην τα παίρνεις όλα προσωπικά... ίσως φταίει η πανσέληνος... ή ο ανάδρομος ερμής... ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο