|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το Empire State Building έχει 1.860 σκαλοπάτια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3241 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Δεν σας τιμει που έχετε βαλει λάσπη μπροστά από ένα ανεμιστήρα και μου ρίχνετε. Ντροπή σας....
Και η προηγουμενη μου υπογραφή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ήταν. Ξέρεις πόσοι θέλουν να μάθουν τις φασεις που χει ενα κραμα Fe-Mo. Αλλά τι να πεις.... |
|
|
|
|
|
|
#3242 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τιμει το γαμπρο του γαμου που πηγα το Σαββατο που ξεχασε το ρυζι?
Με τιμει που ετρεχα να βρω Σαββατο βραδυ 8 η ωρα μαγαζι με ρυζι? Με τιμει που μπηκα σε ενα που βρηκα και ειπα στο παληκαρι ''Πες μου οτι εχεις ρυζι γιατι ο γαμπρος ειναικαι πολυ μαλακας και δε ξεκινησε καλα''? Με τιμει που θα επιστρεψω το προσκλητηριο στη φιλη μου με την υποσημειωση ''ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΑΜΩΝ ''Ο ΜΑΛΑΚΑΣ'' ''? |
|
|
|
|
|
|
#3243 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι σε όλα
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3244 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3245 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Φαίνεται θα πέρασε καλά στο μπάτσελορ... Αφού θυμήθηκε να πάει ο ίδιος τον τιμεί...
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3246 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#3247 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι..τι βλάκας θεέ μου... ![]() Ναι...πλάκα θα χε ρε... ![]() Ναι!!! ![]() ΝΑΙ!!! !!! !!! ![]() Με τιμεί που σήμερα έχασα στο Uno και με διαφορά...??? Ga'moto...![]() Με τιμεί που πάγωσα στην στάση για τον 108/109??? Με τιμεί που δεν πήρα ταξί αν και παγοκολώνα και έσωσα 5 euro...??? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3248 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3249 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Τον τιμεί, γιατί μπορεί να μην ήθελε να γίνει ριζότο Σε τιμεί που πήγες να βρεις ![]() Ναιι Ναι ναι ![]() Ελπίζω εκτός απο ρύζι να έριξες και καμιά μούτζα στον γαμπρό ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3250 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι ναι Ναι σε τιμεί γιατί το ευρώ έχει αξία (και δεν είμαι τσιφούτα) ![]() | ||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:22.

Συμφωνώ! Ναι σε όλα!

Ga'moto...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο