|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Με την ονομασία "Μάχη της Καμήλας" έμεινε στην ιστορία η ενδοαραβική σύγκρουση στη Βασόρα, το 656 μ.Χ. Ο λόγος; Στην μάχη αυτή σκοτώθηκαν και οι 70 άντρες που κράτησαν διαδοχικά τα χαλινάρια της καμήλας, στην οποία επέβαινε η χήρα του Μωάμεθ, Αϊσά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι!!! Όχι ![]() Ναι!! Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μας τιμεί εμένα και μια φίλη που μετά απο 8 ώρες φιλοσοφίας τελειώσαμε την εργασία της και τώρα ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ !???![]() | ||||
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Μας τιμεί εμένα και την παρέα μου που στο 1ο έτος που είχαμε Φιλοσοφία και μαζευτήκαμε για μια εργασία καταλήξαμε να πλακωθούμε στα ξύδια και να "φιλοσοφούμε" για γκομενοκαταστάσεις μέχρι το πρωί; Μας τιμεί που σηκωθήκαμε κομμάτια,πήγαμε και πήραμε μια έτοιμη εργασία,σβήσαμε με μπλάνκο τα ονόματα(που κουράγιο να την αντιγράψουμε...) και την παραδώσαμε; | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ΝΑΙ!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ναι,δυστυχώς είχαμε... Παιδαγωγικά μαθήματα και καλά για να μπορούμε να διδάξουμε στο μέλλον...
Εννοείται πως δεν άνοιξα βιβλίο και πήγα με όλο το βιβλίο σε σμικρύνσεις και πέρασα. Και αυτό με τιμεί όσο δεν πάει! click to show |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Εμείς σμικρύνσεις πρέπει να κάνουμε σε ένα βιβλίο παιδαγωγικών το οποίο είναι παλούκι και είναι ΟΛΟ μέσα... ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:00.

!???

Υβριδικός τρόπος