|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι κύκνοι στην Αγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3121 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
με τιμει που γυρισα τις καρεκλες της κουζινας αναποδα και τις βρηκε ο πατερουλης μου το πρωι πουσηκωθηκε για δουλεια?
|
|
|
|
|
|
|
#3122 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
με τιμει που οποτε βλεπω αγωνα στο ςς(γατονι) κερδιζουμε. με τιμει που την κυριακη δεν ειχα παει και γι'αυτο χασαμε με τιμει που θα πηγαινω συνεχεια απο δω και μπρος | |
|
|
|
|
|
#3123 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
#3125 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Τους τιμει που εστειλαν στο αρχειο την υποθεση των υποκλοπων ??
|
|
|
|
|
|
|
#3126 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
@Talos (με αφορμή το προσωπικό σου σχόλιο, ένα γενικό): α. Φυσικά και συμμετέχουμε. Εκτός των υπολοίπων -τα οποία ανέφερα προηγουμένως- πολλές από τις ενότητες είναι δικές μας ιδέες και η αναδιάταξή τους το ίδιο.
β. Φυσικά και μας νοιάζει. Κυρίως όταν με αποστροφές τύπου "βαρέθηκα ν' ακούω για το μούσι του Παβιό" (και γι' αυτό δε σας ακούω πια) αποδεικνύεται ότι είναι άκυρο να εκφράσεις άποψη για κάτι που ακούς αλλά δεν προσέχεις. Γιατί; Μα διότι "το μούσι του Παβιό" είναι ένα παλιό "αστείο" που ξεκίνησε και τελείωσε στα μηνύματα των ακροατών, των οποίων πάντα προηγείται μιάμιση ώρα εκπομπής λόγου. Αυτή η μιάμιση ώρα είναι το Fight Club, τα μηνύματα είναι μια συμπληρωματική προσπάθεια να "τσιγκλίσουμε" τη φαντασία σας. Anyway, επειδή κανείς δεν πείθει κανέναν αλλά και κανείς δεν ασχολείται ουσιωδώς με κάτι για παραπάνω από 30'', ζητούμε συγγνώμη από όλους που "αναστατώσαμε" τη συγκεκριμένη ενότητα (που τιτλοφορείται -τι ειρωνεία!- με μία από τις veritable δικές μας, και όχι των ακροατών, ατάκα) και την ξαναφήνουμε στα χέρια σας, μαζί με τα υπόλοιπα "υιοθετημένα" μας. End of story. |
|
|
|
|
|
|
#3127 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#3128 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τιμεί την αδερφή μου που έχει φέρει μαζί της να διαβάσει τα σήματα για μηχανή ;;
Μας τιμεί που έχουμε ρίξει το απίστευτο γέλιο με μερικά από αυτά ;; Τιμεί την ερώτηση 'Πώς υποχρεούται να οδηγεί ένας οδηγός μοτοσυκλέτας' που δίνει τις παρακάτω απαντήσεις ;; Α)Να κρατά το τιμόνι με τα δύο χέρια, εκτός αν δίνει σήμα σύμφωνα με τον ΚΟΚ;; Β)Να κρατά το τιμόνι με το δεξί χέρι ;; Γ)Να κρατά το τιμόνι με το αριστερό χέρι ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3129 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι!!! Όχι ![]() Ναι!! Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μας τιμεί εμένα και μια φίλη που μετά απο 8 ώρες φιλοσοφίας τελειώσαμε την εργασία της και τώρα ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ !???![]() | ||||
|
|
|
|
|
|
#3130 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Μας τιμεί εμένα και την παρέα μου που στο 1ο έτος που είχαμε Φιλοσοφία και μαζευτήκαμε για μια εργασία καταλήξαμε να πλακωθούμε στα ξύδια και να "φιλοσοφούμε" για γκομενοκαταστάσεις μέχρι το πρωί; Μας τιμεί που σηκωθήκαμε κομμάτια,πήγαμε και πήραμε μια έτοιμη εργασία,σβήσαμε με μπλάνκο τα ονόματα(που κουράγιο να την αντιγράψουμε...) και την παραδώσαμε; | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:35.

cker,burn

!???
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο