|
|
#2591 (permalink) | |
|
Crazy Bastard
![]() Εγγραφή: Sep 2007
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#2592 (permalink) |
|
Κάτοχος Death Note
![]() |
Με τιμεί που φέτος έχω πάει μόνο μία φορά Θρησκευτικά στο σχολείο; (έτυχε μάλιστα το ίδιο βράδυ να κάνει ο ΟΣΦΠ το μοναδικό του 2 στο Τσ.Λ)
Τιμεί όλους τους γαύρους φίλους μου που ετοιμάζουν σχέδιο περιφρούρησης του σχολείου για την μεθεπόμενη τετάρτη που έχω θρησκευτικά ώστε να μην κάνω κοπάνα; |
|
|
|
|
|
#2593 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Χαχα,ναι !!![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2595 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Η ορμή ορίζεται ως το γινόμενο της μάζας (m) του αντικειμένου επί την ταχύτητά (u) του. Είναι διανυσματικό μέγεθος, όπως και η ταχύτητα, και έχει τη φορά και τη διεύθυνση αυτής.
![]() Σε κάλυψα ή θες και άλλο; ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2596 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
Με τιμει που πιστευω οτι θα με πεταξουν εμενα στο εκτος και θα κρατησουν τον αντμιν; | |
|
|
|
|
#2599 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που είμαι άρρωστη???
Με τιμεί που δεν έφταιγα εγώ που αρρώστησα??? Με τιμεί που πήγα στην σχολή και χειροτέρεψαν τα πράγματα??? Με τιμεί που η φωνή μου έχει γίνει έτσι,που κι ένας νταλικέρης μπροστά μου θα αισθανόταν μειονεκτικά??? |
|
|
|
|
|
|
#2600 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Γειά σου ρε Ψινάκη
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:44.

!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο