|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Τζόαν Κόλινς ήταν 50 χρονών όταν, το 1983, πόζαρε ημίγυμνη για το περιοδικό "Playboy". Σημειωτέον ότι το εν λόγω τεύχος εξαντλήθηκε τάχιστα! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2531 (permalink) |
|
I'm the lizard king, I can do anything...
Περιοχή: athens
![]() |
Με τιμει που βρηκα στο μετρο ενα USB στικακι και το πηρα?
Με τιμει που ειχε "καλες" φωτογραφιες απο κατι γκομενακια? Τιμει αυτον που το εχασε που ειχε φακελους με τα ονοματα των κοριτσιων για καλυτερη ταξινομιση? Με τιμει που σκεφτομαι να τις ανεβασω στο ιντερνετ?? ![]() (Παντως αν εχει κερασει ολα αυτα τα γκομενακια στις photo ειναι θεουλης) |
|
|
|
|
|
|
#2532 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Έλα ρε, βρήκες το φλασάκι μου;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2533 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Άντε κουφάλα Βέλγε,αντί για 2 ποτά θα πίνω 4 κάθε βράδυ,τα 2 για πάρτη σου!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2534 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Εσένα γιατί να σε τιμεί ;; Το USB τιμεί ![]() Φυσικά, μισές δουλειές θα κάνουμε ;; ![]() Χμ δεν ξέρω Κρίμα το παλικάρι πάντως...Ποιος ξέρει πόσο καιρό 'κόπιαζε' για να κάνει τέτοιο σπουδαίο πορτφόλιο.... (Θα τον τιμεί απίστευτα εάν έχει κάνει μπακ απ ) | |
|
|
|
|
|
|
#2535 (permalink) |
|
I'm the lizard king, I can do anything...
Περιοχή: athens
![]() |
Astrolabos χιλια συγνωμη που το πηρα και ειδα το περιεχομενο του!!!
Θα στο επιστρεψω αμεσως και θα σου δωρισω και το δικο μου φλασακι(αν και δεν ειναι φουλ στα μωρα οπως το δικο σου)..... .... ..... Με τιμει που γλειφω τον admin ? |
|
|
|
|
|
|
#2536 (permalink) |
|
Crazy Bastard
![]() Εγγραφή: Sep 2007
![]() |
Με τιμει που επαιξα Στουτγκαρδη-Μπαγερν 2 και Χεταφε-Μπαρτσα 2 και ηρθαν 3-1 και 2-0 αντιστοιχα;
Με τιμει που εχω μεινει με 25 μοναδες; Με τιμει που περιμενω τον Παναθηναϊκο αυριο να κερδισει μηπως και μαζεψω καμια μοναδα; Με τιμει που σκεφτομαι οτι ειμαι τοσο γκαντεμης που θα το χασω και αυτο; Με τιμει το οτι ακομα και αν κερδισω θα τα ξαναπαιξω ολα αμεσως; |
|
|
|
|
|
|
#2540 (permalink) | |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί, γιατί στα τελευταία ματς της Λίβερπουλ είχες ψιλοξεχάσει τι σημαίνει ΝΙΚΗ! Εξήγησε μας όμως, το διαισθανόσουν το γκολ και στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ; Στο εκτός έδρας ματς με τη Μπεσίκτας μήπως; Με τιμεί που αυτή την Παρασκευή αποφάσισα να σηκώσω τα Καλοκαιρινά και να βγάλω τα Χειμερινά στη ντουλάπα; Με τιμεί που ακόμα κάνω ζεστό μπάνιο από τον ηλιακό θερμοσίφωνα; | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη donpaganistis : 11-11-2007 στις 13:05. |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:16.

)
?

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο