|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| το W είναι το μόνο γράμμα στην αγγλική αλφάβητο που έχει πάνω από μια συλλαβή | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2492 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Φυσικά και σε τιμεί
![]() Καλό ταξίδι και να περάσεις υπέροχα !!! γατόνι δε σε τιμούν αυτά που λες...Αύριο το πρωί θα είμαι περδίκι ρε ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2494 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που δεν έχω πονοκέφαλο και ας ήπια αρκετά ;; Με τιμεί που σήμερα δε θα κάνω απολύτως τίποτα και ας έχω να διαβάσω τα κέρατά μου ;; ![]() Με τιμεί που είμαι λίγο σκατά ;; ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2495 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Οχι. Η πολλη αναλυση μας εφαγε. Ναι Μην το ριξεις στην ταβανοσκοπηση! Ενα βραδυ φτανει! Τσου! | |
|
|
|
|
|
|
#2496 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι,εννοείται Ναι Όχι Εμένα με τιμεί που στραμπούληξα τον αστράγαλό μου??? Με τιμεί που γέλαγα με τις γκριμάτσες του καθηγητή της γλωσσολογίας??? Με τιμεί που θα κάααθομαι για 2 μέρες??? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2497 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
με τιμει που...http://http://www.youtube.com/watch?v=_B4w4lafinU
|
|
|
|
|
|
|
#2498 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2499 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Εδώ και πέντε μέρες η αδερφή μου δεν είχε νετ στο σπίτι μας στην Αθήνα. Κάθε μέρα έπαιρνε την χολ τηλέφωνο και την είχαν στην αναμονή για περισσότερο από μία ώρα μέχρι που δεν άντεχε να περιμένει άλλο και το έκλεινε.
Με τιμεί που εχθές το βράδυ πήρα τηλέφωνο τη χολ από Αγγλία και με είχαν στην αναμονή 2 ώρες και κάτι ;; Με τιμεί που έβαλα ανοιχτή ακρόαση και άκουγα το ίδιο κομμάτι τόση ώρα αλλά δε με ένοιαζε καθόλου ;; Μας τιμεί που το τηλεφώνημα από Αγγλία σε ελληνικό σταθερό είναι φθηνότερο από το αστικό τηλεφώνημα στην Ελλάδα ;; Με τιμεί που τελικά μίλησα σε κάποιον ;; ![]() (Μόνο εμείς τα κάνουμε αυτά...) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2500 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:27.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο