|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε χρόνο 10.000 πουλιά πεθαίνουν από χτυπήματα σε παράθυρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2312 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Είναι το ίδιο κλασσική και αγαπημένα γραφική δήλωση με αυτή που κάνει κάθε φοιτητής στην αρχή κάθε εξαμήνου: "Αυτό το εξάμηνο θα διαβάζω,θα παρακολουθώ και θα πάω και γυμναστήριο"! Το έχω πει γύρω στις 10 φορές... Το έχω ακούσει γύρω στις 5000... | |
|
|
|
|
|
|
#2313 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
xaxaxaaxax, ![]() ![]() ![]() +1.............. Το εχω πει αρκετες φορες μεχρι τωρα και το εχω ακουσει απο τους κολλητους μου πολυ περισσοτερες... ![]() | |
|
|
|
|
#2315 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Φυσικά
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2319 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που χτες μεχρι τις 05.00 εβλεπα μια διαλεξη ενος αρχιτεκτονα-αστρολογου που απεδειξε επιστημονικοτατα οτι οι πυραμιδες της αιγυπτου αναπαριστουν το κεντρο ενος αστερισμου?
Τιμει τη Σφιγγα που κοιταζει με ακριβεια 5% της μοιρας στο σημειο απ οπου ανατελει ο ηλιος κατα την εαρινη ισημερια? |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο