|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι νυχτερίδες πάντα στρίβουν αριστερά μόλις βγαίνουν από μια σπηλιά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
χαχα ναι!αυτη η εκπνοη με θόρυβο είναι όλα τα λεφτά!ειδικά εκει που πάω εγώ είναι ενας θεός παππούς που ξεφυσάει με θόρυβο σαν να παθαίνει εμφραγμα(αλλα είναι γερός και τον τιμεί)
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Η εκπνοή βοηθάει στη γυμναστική, τα διάφορα "ουργκ, αααγκχ" κλπ στο να τραβάνε την προσοχή. Αν αναφέρεσαι στο δεύτερο σε τιμεί!! Όταν το συνηθίσεις ψάξε να βρεις τους πέφτουλες, είναι άλλο είδος που απαντά εκεί
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που χθες ορκίστηκα?
με τιμεί που τελείωσα 3η σε σειρά? με τιμεί που ήθελα να γκρεμοτσακιστεί η 1η και η 2η για να διαβάσω τον όρκο? με τιμεί που δεν θέλω να ξέρω τι σκεφτόταν η 4η? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ!!! ![]() Ναι... Ναι... Όχι... Άντε και στα δικά μου κι ας είμαι και τελευταίος!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι σε όλα. Σιδεροκέφαλη.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί το πρόεδρο του ΑΟΧ που καθόταν μαζί μας στο ματς σήμερα και περνώντας μια... παχουλή δημοσιογράφος απο δίπλα μας λέει: "Μα ήντα διάολο; Ούλη μέρα πατζάρια τρώει;!"
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ναι... χαχαχαε ναι... ησουνα και ευγενικος!!! | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:38.

ναι... χαχαχα

Υβριδικός τρόπος