|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Μας τιμεί πμε τον αδερφό μου που βάλαμε να φτιάξουμε μακαρόνια και βάλαμε 2 διαφορετικά,αλλά αργότερα είδαμε ότι τα μεν θέλανε 6-8 λεπτά βράσιμο και τα δε 12-15 λεπτα; Μας τιμεί που τα κλείσαμε στο 10λεπτο και ο θεός βοηθός;
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Η προσπάθεια μετράει...![]() Αν και δεν σας τιμεί καθόλου που δεν κοιτάξατε πόσα λεπτά λέει απο τη στιγμή που ήταν διαφορετικά τα μακαρόνια... ![]() Ναι,σας τιμεί απλά τα μακαρόνια 6-8 λεπτά θα είναι λίιιιιιγο πιο καλοβρασμένα απο τα άλλα... | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 21-04-2008 στις 15:51. |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Οι καλοί μάγειρες δεν κοιτάζουν χρόνο... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που σήμερα γυρίζω Αγγλία ;;
Με τιμεί που αντί να ετοιμάζομαι κάθομαι και χαζολογάω ;; Τιμεί τη γιαγιά μου που αντί να φέρει κανένα γλυκό να πάρω μαζί μου έφερε δυο μπουκάλες κρασί Σαμιώτικο γλυκό που βαράει ;; |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όοοοοοχι ![]() Ναι!!Και γω το κάνω αυτό[και μετά τρέεεχω ![]() ]Ναι!!Τιμή και δόξα στη γιαγιά(ειδικα αν είναι αυτή που σου λεγε για το λίφτι ) | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
φυσικά κατι παραπάνω ξέρουν οι γιαγιάδες ![]() Με τίμει που είχα πάει με την φίλη μου στον εθνικό κήπο γιατί είχε πολύ ωραία μέρα? Μας τιμεί που μας γυρόφερνε ενας 50αρης ίδιος ο Σερα Φερερ? Τον τιμεί που ενω δεν του δίναμε σημασία "κρύφτηκε" στα φυτά παραδίπλα και χαριεντιζόταν με το μόριό του χαμογελόντας μας? Τιμει την φίλη μου που νόμιζε οτι ήταν όντως ο Σερα Φερέρ? ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Εεεεεχχχμμμ... Μαλλον οχι... Δεν τιμει εσας.... Ειμαι σιγουρος οτι τον παρεξηγησατε.... Αποκλειεται καποιος που μοιαζει με τον κυριουλη της Μονοπολης (με τον οποιο μοιαζει ο Φερερ) να εκανε κατι τετοιο... ![]() Ναι εκτος αν σας μιλησε και εσεις τον καταλαβαινατε. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Όχι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μάλλον όχι... ΝΑΙΙΙΙΙ!!! ![]() ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:19.

Η προσπάθεια μετράει...

]

Υβριδικός τρόπος