|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Υπάρχει από μια πόλη σε κάθε ήπειρο της Γης που ονομάζεται Ρώμη. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2191 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Τιμει εμενα και τον κολλητο μου που κατα τις 3 η ωρα βγηκαμε στην παραλια του Βολου εκει που ειναι ολες οι καφετεριες και τα μπαρ με ενα ψαροντουφεκο και ψαρευαμε καβουρια και σουπιες;;
Τιμει τους περαστικους που μας κοιτουσαν λες και βλεπαν αρειανους; Τιμει καποιον/α που φωναξε το λιμεναρχειο να μας μαζεψει; Τιμει τα καημενα-νυσταγμενα παληκαρια απο το λιμενικο που κατσαν μαζι μας και μας ρωτουσαν τι πιασαμε; Τους τιμει που μας ζητησαν να τους δωσουμε εναν και μονο εναν καβουρα; Μας τιμει που φυγαμε χωρις να τους δωσουμε τιποτα λεγοντας τους οτι τα καβουρια τα εχουμε στη τσεπη μας; |
|
|
|
|
#2192 (permalink) | ||
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Οχι, εκτος και αν φορουσατε κασκολ του Αρη. Οχι. Ναι. Ναι. Ουστ καβουροχερηδες. ![]() | ||
|
|
|
|
|
#2193 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Όχι δεν τους τιμεί Όχι.... Ναι! ![]() Μάλλον Ναι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2198 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Με τιμει που χθες το βραδυ δεν επαιξα fm για να βρω την φορμα μου γιατι η χρονια ξεκινησε σκατα;
Με τιμει που ειπα να δω ταινιες; Με τιμει που ελεγα να δω ή και τα 3 Lord of the Rings μαζι ή Bruce Almighty (Θεος για μια Βδομαδα) και το House of Flying Daggers; Με τιμει που επελεξα το δευτερο ζευγαρι γιατι αν επελεγα τα LOTR ακομα θα εβλεπα; Ενα εχω να πω: Δεν σε χαλασε κουφαλα Λεο που ποτε δεν θα το εκανε αυτο η Μέι για εσενα! Παλιοψυχοπαθη... ![]() Με τιμει αυτο; |
|
|
|
|
|
|
#2199 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι ![]() Ναι Εννοείται,όχι μόνο θα έβλεπες ακόμα αλλά θα σου είχαν βγεί τα μάτια έξω ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο