|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Ελλάδα υπάρχουν 39 ηφαίστεια, μεταξύ των οποίων αυτά της Σαντορίνης, της Μήλου, της Νισύρου και των Μεθάνων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2136 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
)Με τιμει που χθες αντι να διαβασω (αφου αυριο γραφω και εχω ενα σωρο υλη) επαιζα fm, τρωγοντας "πουρακια" (κανοντας μαλιστα και τη γνωστη γραφικοτητα που κανω σαν να τα καπνιζω), πινοντας amita και ακουγοντας διαφορες ροκιες στο pc; Με τιμει που βλεπω και σημερα να κανω το ιδιο μετα απο ενα "ξεσκονισμα" στις σημειωσεις; Με τιμει που στις εξεταστικες που εχω γραψει εχω παρει πολλα τριαρια(γενικως εχω παρει τα τρια); @pink: ναι σε τιμει! Κρατα ενα και για μενα ![]() ΥΓ:ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑΑΑΑΑΑ | |
|
|
|
|
|
|
#2137 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Καλό και το ξεσκόνισμα Όχι | |
|
|
|
|
|
|
#2138 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Εύκολα... Το 3 είναι τίμιος βαθμός,δείχνει πως το πάλεψες αλλά σε λύγισε. Μικρός είσαι ακόμα αλλά κοίτα μην σου μείνουν πολλά γιατί μετά δεν μαζεύονται... | |
|
|
|
|
|
|
#2139 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
Περιοχή: Crete
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2140 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο