|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| O John Belavia, ένας αμερικανός μανιακός του τζόγου μετείχε σε 5.000 κληρώσεις δώρων και ποτέ δεν κέρδισε κάτι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1991 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι
ενημερώνουν. Είπαν ότι η φωτιά έχει φτάσει στο στρατόπεδο και εκκενώνεται ενώ τίποτα από όλα αυτά ισχύει. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1997 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
μου κουνιούνται μας λες; Ρε δεν γ@μιούνται όλοι μαζί,ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ πάνω από 50 άνθρωποι άδικα,έχει καεί ό,τι υπάρχει, διαλύεται η χώρα και το πας στο πολιτικό; Τι να πω... | |
|
|
|
|
|
|
#1999 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
ρε φιλε ηρεμησε...αλλα απο τα αρχαια χρονια υπηρχε μια διοικηση...ειδικα σε εκτακτου αναγκης περιπτωσεις τοτε ειναι που την χρειαζομαστε...ελεος!αν δεν ασχολουμασταν τοσα χρονια με τα κοινα τοτε εσυ δεν θα μου μιιλουσες στα ελληνικα αλλα στα οθωμανικα...μπορει εσυ να εισαι αδιαφορος αλλα πρεπει και σοσο μπουρδελο μπορει να ειναι αυτη η χωρα (θεε μου συγχωρα με) να υπαρχει μια διοικηση.τελος.ειτε το θες ειτε οχι.πηγαινε και ψηφισε οικολογους οχι ομως απουσια απο τα κοινα οπου οι προγονοι σου καναν θυσιες για μια ψηφο.συγγνωμη και για τον τονο της γραφης μου
![]() |
|
|
|
|
|
#2000 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
μου αν τα πιστεύεις ή όχι αλλά ΣΥΦΙΛΙΑΖΩ να γίνεται πολιτική τέτοιες ώρες,τρελένομαι. Το πρόβλημα σου είναι σε τι γλώσσα θα μιλάγαμε αυτή τη στιγμή; Ας μιλάγαμε και Σουαχίλι μεγάλε,η χώρα κάρβουνο θα ήταν πάλι. Και χωρίς να με ξέρεις μη μου λες αν είμαι αδιάφορος ή όχι. Δηλαδή το ενδιαφέρον κρίνεται από το αν ψηφίζω κάποιον από όλους τους μαλάκες... 1 φορά στα 4 χρόνια φαίνεται το ενδιαφέρον για τα κοινά για σένα... Κυνήγα τα αλβανοτουρκικά σου φαντάσματα,τράβα μαζί με τον Καρατζαφέρη να οργανώσετε σχέδιο να πάρουμε πίσω την Πόλη και περίμενε να έρθουν οι Υπερέλληνες από τον Σύρειο να σβήσουν τη φωτιά... ΥΓ: Σόρρυ για το ύφος μου από όλους αλλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα ποάρω ήρεμα με την καμία. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:28.

ενημερώνουν. Είπαν ότι η φωτιά έχει φτάσει στο στρατόπεδο και εκκενώνεται ενώ τίποτα από όλα αυτά ισχύει.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο