|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η πρώτη βόμβα υδρογόνου ζύγιζε 65 τόνους και είχε το κωδικό όνομα "Ivy Make". Η ρίψη της έγινε το 1952 και η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που εξαφανίστηκε κυριολεκτικά ένα από τα νησιά Μάρσαλ. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1891 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1893 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1896 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που θέλω Βουλή μόνο με τραγουδιστές,ηθοποιούς, πρώην αθλητές,μοντέλα κτλ αλλά χωρίς ούτε έναν πολιτικό για να ξεφτιλιστούμε τελείως;
Με τιμεί που μετά θέλω να κλείσει το κανάλι της Βουλής και να βγαίνουν όλοι αυτοί απευθείας από το Star; Με τιμεί που αν μέχρι τώρα έβλεπα κυρίως ειδήσεις Star το βράδυ, μέχρι τις εκλογές θα βλέπω ΜΟΝΟ Star; Με τιμεί που θέλω να πάει η Εθνική τελικό Ευρωμπάσκετ για να ξεφτιλιστούν τελείως οι πολιτικοί που ο τελικός θα έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση από τις π@π@ρολογίες τους; Τους τιμεί που είναι ΟΛΟΙ για τον π@#$%ο καβάλα; |
|
|
|
|
|
|
#1898 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Το βγάλαμε και σήμερα το μεροκάματο....
Μεσημεριάτικα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, γυρίζοντας από Βάρκιζα με τον πατέρα μου... Δεξιά λωρίδα και πίσω μας ταξιτζής με ένα ολοκαίνουριο μερσεντές. Μας έχουν πιάσει όλα τα φανάρια και ο ταρίφας κολλήμενος πίσω μας να τρώγεται... Σε κάποια φάση στο ύψος του παλιού αεροδρομίου, ο τύπος μπαίνει στην προεξοχή που σχηματίζει ο δρόμος σε λεωφόρο όταν υπάρχει στάση λεωφορείου... Σκοπός του κλασικά να περάσει ένα δυο αυτοκίνητα από δεξιά και να χωθεί πάλι στη λεωφόρο... Ανάβει και αριστερό φλας και στα του...Και ενώ πάει να χωθεί, ξεκινάει και ο πατέρας μου αφρισμένος... Πεπεισμένος ο ταρίφας πως θα σταματήσουμε, συνεχίζει... Τιμεί τον πατέρα μου που δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα να του ξύσουμε όλη την πόρτα και να του φάμε τον καθρέφτη ;; Τιμεί το σαράβαλό μας που δεν έπαθε απολύτως τίποτα ;; Τιμεί τον ταρίφα που σταμάτησε και ούρλιαζε πως θα μας κάνει μήνυση ;; Τιμεί τον πατέρα μου που βγήκε από το αυτοκίνητο βρίζοντας και του είπε πως άμα μας κάνει μήνυση θα τον βρει και θα του κάψει το ταξί ;; Και με αυτά και εκείνα, χωρίς καν να ανταλλάξουμε στοιχεία ή να έρθει αστυνομία φύγαμε αφήνοντας πίσω μας τον ταρίφα να κλαίγεται... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1899 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Βασικά τιμεί εσάς που άμα κουνήσει ο ταρίφας θα βρεί τον μπλελά του και θα σας πληρώσει το αμάξι για καινούργιο,γιατί αυτός είναι υπόλογος στο όλο σκηνικό.Δε σας τιμεί που δεν θα του φάτε και τα λεφτά από πάνω,όως θα'πρεπε
|
|
|
|
|
|
|
#1900 (permalink) | |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
Παράθεση:
τιμει και τα δυο παιδια που ηρθαν και μπλεχτηκαν παλι στα ποδια μας; τα τιμει που μετα απο θερμες εκλεισεις να φυγουν απαντησαν "δεν χτυπαμε εμεις"; με τιμει που θυμηθηκα τα λογια του καταλανου; με τιμει που ρωτησα το αδελφακι αν ειναι εκει ο πατερας του και μολις μου απαντησε οχι του ειπα με φωνη 4 "φυγε απο δω μην σου κανω κι αλλο σημαδι παλιοσκατο"; | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:08.

)
του...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο