|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κοιμόντουσαν με πέτρινα μαξιλάρια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1774 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που κάθε βράδυ ξενυχτάω και όμως ξυπνάω νωρίς το πρωί ;;
![]() Με τιμεί που είπα στη μάνα μου χθες να βάλει τρεις μπύρες στην κατάψυξη να παγώσουν καλά και με κοίταζε απορημένη ;; Την τιμεί που με ρώτησε αν περιμένω κανέναν και της είπα όχι μπορώ να τις πιω και μόνη μου ;; ![]() Τους τιμεί που αγοράζουν μόνο Κάιζερ ;; Με τιμεί που κουρεύτηκα ;; ![]() Με τιμεί που πιστεύω πως το 70% των Ελληνίδων είναι τσόκαρα ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1775 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
φρίκαρε η μάνα... που να σε έβλεπε να την πίνεις και από το μπουκάλι...Κάιζερ? χμμ... δεν έχω άποψη!!! δεν μου αρέσουν οι μπύρες !σε τιμεί λέμε!!! κάνεις αλλαγέεεεεεεεεεεεες και αυτό σε τιμεί πιο πολύ !! | |
|
|
|
|
|
#1776 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι , ελπίζω να μην τις ξέχασες ![]() Ναι Αν δεν σου αρέσει όχι. Αν το έκανες κοντό εννοείτε όχι ![]() Υπερβολική είσαι... μάλον όχι Με τιμεί που ψοφάω να την μπαίνω στην μάνα μου; ![]() | |
|
|
|
|
#1779 (permalink) | ||
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ναι Haha ναι.... Καλή η Κάιζερ όντως Ναι σε τιμεί.... Ε όχι και το 70%. Παράθεση:
![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#1780 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Με τιμει που η μοναδικη μου ανησυχια αυτο τον καιρο ειναι ποια μπλουζα θα θυσιασω να τσαλακωθει στο αμαξι που θα κοιμαμαι καθ οδον για διακοπες
![]() Με τιμει που ξυπναω στις 12 το μεσημερι και ξανακοιμαι στις 4 μεχρι τις 8 το βραδυ τουλαχιστον ![]() Με τιμει που αν αυτη θα ειναι η μελλουσα φοιτητικη μου ζωη θα γινω 200 κιλα ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 (0 μέλη και 10 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:33.

!
πλάκα έχει... αλλά όχι για συνέχεια.....

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο