|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Σκοτία, ένα νέο παιχνίδι επινοήθηκε. Ο τίτλος του ήταν "Gentlemen Only, Ladies Forbidden" έτσι η λέξη GOLF εισήχθη στην Αγγλική γλώσσα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Με τιμει που πηγα Μυκονο και ειδα μονο καμια 30αρια φουστηδες;;κανονικα δεν επρεπε να ηταν περισσοτεροι;
Με τιμει που εμαθα ιταλικα μεσα σε 1 μερα,ελεω τουριστριων; Με τιμει που πηγα στην Αντζελα και της ειπα ,"ε , εσυ δεν εισαι η Μιμη ντενιση"; Την τιμει που ειπε "οχι βεβαια,αγορακι μου,εγω ειμαι η αντζελα" Τιμει την κορη της που χεστηκε στο γελιο; Μας τιμει που λεγαμε στους ιταλους τουριστες οτι αυτη εκει ειναι μια πρωην πορνοσταρ πασιγνωστη; Τιμει τους Ιταλους που πηγαιναν για αυτογραφο; Με τιμει που τα λεω ολα αυτα; |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ναι!Ναι. ![]() ![]() Όχι,σιγά την σαύρα... Ναι. | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Ναι. Τα υπολοιπα σε τιμουν οσο δεν παει!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
ναι εσένα σε τιμεί αυτή όχι την τιμεί ναι ναι με χίλια ![]() ναι ναι Με τιμεί που θέλω να ρθουν τα Χριστούγεννα??? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που παίζει να σε είδα πουθενά? ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:34.

!

Υβριδικός τρόπος