|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι ανεμόμυλοι περιστρέφονται δεξιόστροφα, εκτός από αυτούς που βρίσκονται στην Ιρλανδία. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1611 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Τιμει ενα φιλο μου που εκανε βουτια με το κεφαλι στην πισινα εκει που ηταν ρηχα και εσκασε κατω με το κεφαλι;;
Πως δν το επαθα και εγω αυτο; Τιμει 4χρονο(και λιγοτερο)που εχεσε(συγγνωμη, αν τρωει κανεις)την μικρη πισινα; Τιμει τον κατοχο του ξενοδοχειου που προσπαθουσε να ψαρεψει την κουραδα(και παλι sorry σε οποιον τρωει)με το δίχτυ που ειναι σαν μπασκετα;; |
|
|
|
|
#1612 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
υπερβολικα και ανεξηγητα ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..ποσο ΜΙΚΡΟΣ θεουλης μπορει να ειναι τελικα αυτο το παιδακι... οχι βεβαια,τον παλιο γραφικο,,,ας χρησιμοποιουσε καμια εφημεριδα για να τα πιασει... ![]() | |
|
|
|
|
#1613 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Τι εφημεριδα ρε;;Εδω που ειμαστε της Κυριακης ερχονται την .. αλλη Κυριακη και δεν παιρνει κανεις. Με τιμει που εγραψα το απο πανω ποστ τρωγωντας σοκολατα; Με τιμει που αντεξα; Με τιμει που εχω τσακισει κατι καραμελες ουζου; | |
|
|
|
|
#1614 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Δηλαδη γιατι να μην αντεχες..εχει κατι κοινο η σοκολατα και τα σκ@τ@..;
ναι σε τιμουν ολα. με τιμει που τη πεφτω για υπνο; με τιμει που τη πεφτω στο πατωμα,γιατι ειμαστε σε ενα σπιτι και δεν χωραμε και εγω ειμαι ο Μ@λ@κ@ς που εμεινα ξυπνιος και αφησα τους αλλους να την πεσουν; |
|
|
|
|
#1615 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Οχι και στα δυο. | |
|
|
|
|
#1619 (permalink) | |||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν σε τιμεί που δεν βάζεις τη μουσική τέρμα ώστε να ξυπνήσουν και να καβατζώσεις κανα κρεβάτι. Παράθεση:
Ναι. Θα σε τιμούσε αν είχες τσακίσει το ούζο. Με τιμεί που δεν βρίσκω παρέα να βγω γιατί διαβάζουν; Με τιμεί που τους λέω φύτουλες και σπασικλάκια για σπάσιμο; Με τιμεί που προσπαθούν να με βάλουν στον ίσιο δρόμο και να διαβάσω αλλά αντιστέκομαι σθεναρά (αν και σήμερα λύγισα και διάβασα...) ; | |||
|
|
|
|
|
|
#1620 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Με τιμεί που σηκώθηκα στις 6 για να πάω Πειραιά για τίκετ?
Με τιμεί που με το που ξύπνησα είδα να βγαίνει μια κατσαρίδα από την βιβλιοθήκη της αδερφής μου? Με τιμεί που της χύμηξα( )?Με τιμεί που δεν την πετυχαίνω και φέρνω Αεροζόλ και το αδειάζω σ'όλη την βιβλιοθήκη? Με τιμεί που τελικά την ''έφαγα''? Με τιμεί που δεν θα ξανακοιμηθώ στο δωμάτιο για τις επόμενες 3 μέρες? Τιμεί αυτόν που άφησε το παράθυρο ανοικτό? |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:40.

)?

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο