|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Έναντι 5 δολαρίων και κατόπιν παραγγελίας, ο Ντον Μπέσιγκερ, ιδιοκτήτης βίντεο κλαμπ στη Γιούτα των Η.Π.Α., έκοβε τις γυμνές σκηνές της Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία "Τιτανικός", ώστε το έργο να γίνει πιο οικογενειακό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1501 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που καθόμουνα στον πεζόδρομο στη γειτονια μου οταν ο τρελός της γειτονιάς μου ηρθε και με ρώτησε αν θα βγούμε για κανένα ποτό?
Με τιμει που του είπα οχι? Με τιμει που οταν με ρώτησε γιατι,εγω του απάντησα ατάραχη"Γιατι δε λεέι"? Τιμεί την φιλη μου που μόλις τον ειδε το εβαλε στα ποδια και με παράτησε μονη με τον τρελο? |
|
|
|
|
|
|
#1502 (permalink) |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Με τιμάει που δε σε ξέρω εσένα??
Είσαι απο τα τσικό του φόρουμ?Κάτι σαν Νίνης? Εγώ παλιά φουρνιά...Έκανα καριέρα στην Ιταλία Πορτογαλία πήρα και ευρωπαϊκό και γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1504 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Τι τσικο ρεεε???Εν μέρη εχεις δικιο δν μπορω να πω. . επανήλθα φέτος τωρα με την φοιτητικη ζωη αυτη τη χρονιά εχω περισσότερο ελεύθερο χρονο. Σε τιμει που πολλοι απ εμάς "μεγαλώνουμε" εδω μέσα κ εσύ εισαι ακομα της παλιάς φουρνιάς?Μπορω να σε λεω θειο? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1506 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
| |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#1508 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
) ο ύπνος είναι δεύτερος θάνατος. Οπότε καλό είναι να κοιμομαστε για να συνηθίζουμε σιγά σιγά. ΜουαχαχαχαχαχαΝαι σε τιμεί όπως το θυμάσαι. Θα σε τιμούσε βέβαια περισσότερο αν το θυμοσουν απο τον Μπαρκ τον Σεγκιρι (σ.σ. παλιος παίκτης του Ηρακλή) και την τιμημένη Σαφχάουζεν... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1509 (permalink) |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ (THE SMURFS)
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, βελγικής παραγωγής 1981, που θα ολοκληρωθεί σε 220 επεισόδια. Η πολυβραβευμένη, διάσημη, λατρεμένη σειρά με τα μπλε λιλιπούτεια πλασματάκια του δάσους κοντά στους μικρούς μας φίλους! Η Στρουμφίτα, ο Χανανούλης, ο Μπαμπα-Στρουμφ και όλη η ομάδα που ζει στα κουκλίστικα μανιταρόσπιτα βιώνουν συναρπαστικές περιπέτειες προσπαθώντας να απολαύσουν τη ζωή, αλλά και να σωθούν από τον υστερικό και διεθνώς αποτυχημένο μάγο Δρακουμέλ. Γέλιο, δράση και φαντασία από την πιο γλυκιά επινόηση της ανθρώπινης, δημιουργικής φαντασίας. *Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη* Διαρκεια : 30' (Πηγή : Star.gr) με τιμάει που σήμερα το πρωί κατάρίφθηκε ένας μύθος των παιδικών μου χρόνων ??τα στρουμφάκια δεν υπάρχουν!! δεν υπήρξαν ποτέ !!![]() |
|
|
|
|
|
|
#1510 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που από τις άπειρες σμικρύνσεις που έχω κάνει κοντεύω να γίνω κολλητός με τον βιβλιοπώλη της γειτονιάς;
Με τιμεί που με 4 χρόνια και 12 εξεταστικές πίσω μου δεν καταδέχομαι πλέον να κάνω σκονάκι με το χέρι και είτε το ρίχνω στις σμικρύνσεις είτε βγάζω χύμα σημειώσεις και βιβλία πάνω; Με τιμεί που έτσι δεν με έχουν πιάσει ποτέ ενώ με τα σκονάκια με είχαν τσακώσει 2-3 φόρες; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:32.

??
!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο