|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η λέξη τουρισμός προέρχεται από την πρώτη μαζική επίσκεψη στην ιστορία: έγινε στην γαλλική περιοχή Tours. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1471 (permalink) |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
καλως σας βρηκα... δεν ειμαι νεος στο site. το 2005 (ωραια χρονια τοτε.....) γυρνουσα απο topic σε topic, απλα μετα επιασα δουλεια, πηγα φανταρος κλπ. και κοινως εγραψα το site (ντροπη μου !!!). τώρα ομως επεστρεψα μετανιωμένος ...... αρα δεν μιλαμε για new entry , αλλα για COMEBACK !!! |
|
|
|
|
|
|
#1472 (permalink) | |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() δεν σε τιμει που παρατησες ετσι ομως το σιτε!!! ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#1475 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#1476 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που είμαι μόνη μου σε ολόκληρη την εταιρεια
![]() ααααα 2 χαιρέτησα σήμερα για διακοπές... ο ένας 3 βδομάδες Αμερική και ο άλλος ένα μήνα Ινδία, Μπαλί κτλ...με τιμεί που θα πάρω τα άπειρα τηλέφωνα τώρα ![]() |
|
|
|
|
|
#1477 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1479 (permalink) | |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
Παράθεση:
οπου τσαμπα .......... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1480 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
![]() Τιμει τυπο στον δρομο, γυρο στα 50, με κατσαρο μαλλι και γυαλι τυπου police που οδηγουσε παπι με τελαρο και φορουσε το πουκαμισο μεσα απ'το παντελονι, με αποτελεσμα το πουκαμισο να φουσκωνει απ'τον αερα και αυτος να φαινεται σαν αεροστατο? Τον τιμει που κρατουσε με το ενα χερι το τιμονι και με το αλλο την μπουγατσα? Τιμει εμενα και τον ξαδερφο μου που πηγαμε διπλα του με το αυτοκινητο, τον χαιρετησαμε και τον βγαλαμε και φωτογραφια? | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:19.

! 

2 χαιρέτησα σήμερα για διακοπές... ο ένας 3 βδομάδες Αμερική και ο άλλος ένα μήνα Ινδία, Μπαλί κτλ...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο