|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το μόνο φαγητό που δεν τρώνε οι κατσαρίδες είναι τα αγγούρια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1412 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
επισης μπορει να της αφιερωσει το 'κολλημενος με σενα κολλημενη με μενα κολλημενοι κι οι δυο και εχουμε γινει ενα' | |
|
|
|
|
|
|
#1418 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
γι' αυτό σε άκουσε ο θεούλης... και βρέχει... με τιμεί που βρήκα στο συρτάρι του γραφείου μου ξεχασμένη μια ομπρέλα από τις ξαφνικές βροχές... και θα πάω σπίτι σχεδόν... στεγνή? ![]() με τιμεί που φιλοξενώ 2 καναδέζες 19χρ. που τις γνώρισα από το ίντερνετ... και τις έστειλα μέχρι την Τρίτη βόλτα στα Ελληνικά νησιά... μπας και περάσω κανένα μάθημα στη σχολή? ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#1419 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
που βρεχει ρε παιδια και γω δεν το ξερω?σρ κιολας αλλα κοιμομουν...τι εννοεις οτι βρεχει?σταχτη?
επιπλεον,με τιμαει που μου εκανε ανπτ η κοπελα που ανεφερα χθες,δεν εχω καρτα και βαριεμαι να παω μεχρι το ψιλικατζιδικο! |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29.

επιπλεον,με τιμαει που μου εκανε ανπτ η κοπελα που ανεφερα χθες,δεν εχω καρτα και βαριεμαι να παω μεχρι το ψιλικατζιδικο!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο