|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Υπάρχουν 31.622.400 δευτερόλεπτα σε ένα χρόνο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1404 (permalink) |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
με τιμει που ενω μενω στη μεταμορφωση νομιζω οτι ειμαι στο silent hill;
τιμει τους δημοσιογραφους που κανουν παρτι με τον πονο των αλλων; τιμει τους πολιτικους που εκμεταλευονται τετοιες καταστασεις για να βγουνε και να πουνε την π**α τους; τους τιμει που το παιζουν και στεναχωρημενοι; τιμει τους πυροσβεστες ,οσους ειναι τελοςπαντων, που προστατευουν "με τη ζωη τους" το καζινο και γραφουν τα υπολοιπα στα φρυδια τους; με τιμει που ντρεπομαι για μερικους συνανθρωπους μου; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1405 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
οχι δεν σε τιμουν αν κανεις οτι και η γατα στν φωτο..αλλιως σηκω πανω και φωναξε!δεν ειναι η Ελλαδα αυτη π ξερουμε..οπως ελεγε και το χιτ της ν.δ υπαρχει καλυτερη ελλαδα και την θελουμε..αλλα που?μονο εμεις μπορουμε να τα αλλαξουμε...
|
|
|
|
|
|
#1407 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Άναψε τη σπίθα εσύ και μετά όλα θα γίνουν
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1408 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Τιμεί το πισι μου που αισίως κλείνει 8 έτη ζωης??
Με τιμεί που θα το εφαρμόσω σε ένα έπιπλο που φτιάχνω, και θα το γεμίσω DOS games και emulatorz για κονσόλες??? Με τιμεί που δεν ξέρω πιο να πρωτοβάλω? |
|
|
|
|
|
#1409 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι
Ναι ![]() Ναι (Shinobi) |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 (0 μέλη και 10 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο