|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| O μέσος άνδρας βγάζει σε τριάντα χρόνια γύρω στο ένα κιλό γένια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1361 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που τις τελευταιες 3-4 φορες που πηγα με κοπελα για ποτο σε μαγαζακι με πισινουλα κλπ δεν εβρισκα με τιποτα τραπεζι, και σημερα που πηγα εκει με φιλο βρηκα τραπεζι με σαιζ λογκ διπλα ακριβως στην πισινα?
|
|
|
|
|
|
|
#1362 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι σε τιμεί γιατί το οφθαλμόλουτρο και τις κριτικές των "τεμαχίων" με το φίλο θα τα κάνεις όχι με τη γκόμενα
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1365 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Με τιμεί που επιτέλους χτες πήρα το πισι με τα γουιν98?
Με τιμεί που εγκατέστησα όλα τα ιερά παίγνια που είχα φυλάξει από 10 χρόνια και βάλε πριν? Με τιμεί που έλιωσα με το Στάρκραφτ μέχρι τις 4 το πρωί? |
|
|
|
|
|
|
#1367 (permalink) | |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
Παράθεση:
δεν τιμει ομως τους λαλακες που κανουν τα καινουρια λειτουργικα να μην υποστηριζουν παλια κλασικα παιγνια!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
#1369 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Δεν ξέρω αν δουλέψουν με την αλλαγή της συμβατότητας. Πχ εμένα που είναι 2πύρινο το CPU μου, ορισμένα παλιά παιχνίδια, τα ορίζω να δουλεύουν σε ένα πυρήνα και σε συμβατότητα με γουίν98, για να τρέξουν στα εξπί!
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 (0 μέλη και 10 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο