|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Mέσα σε τρία χρόνια, παγετώνες 11.000 ετών στη Σιβηρία έγιναν... λίμνες | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1393 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1394 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
με τιμει που γουσταρω ακομα την πρωην γκομενα μου η οποια με ειδε σημερα στο συνταγμα και με φιλησε αγκαλιασηκαμε αλλα οταν της εκανα ανπτ δεν μου εκανε?με τιμαει που ειμαι κολλημενος?με τιμαει που ενω ηθελε συζητηση εγω σηκωθηκα και εφυγα?
αυτοκτονω με λιγα λογια? |
|
|
|
|
|
#1395 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#1397 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
το αν σε τιμει που την γουσταρεις εξαρταται απο το πως χωρισες αλλα απο την αλλη δεν επιλεγουμε εμεις ποιος μας αρεσει ειναι καπως αυθαιρετο το πραγμα αλλα παντως αν την θες και ηθελε να σου μιλησει και σηκωθηκες και εφυγες εισαι λιγο μπομπος, τουλαχιστον ομως εχεις ενα καλο λογο γιατι δεν απαντησε στην αναπαντητη σου. αν και εξαρταται απο το πως και ποτε χωρισες και προπαντως ποσο καιρο ησουν μαζι της, γενικα θεωρω οτι αν κατεβεις απο ενα λεωφορειο δεν εχει νοημα να περιμενεις στη σταση να ξαναπερασει, παιρνεις ενα αλλο και πας αλλου. | |
|
|
|
|
|
|
#1400 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ρε ο Σαμαράς αυτός ο ψηλος με το μακρυ μαλλι που παίζει στην Σίτυ δεν είναι? ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29.

αυτοκτονω με λιγα λογια?

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο